SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sizler Cumhurbaşkanı Adayı Olmamalısınız
29.06.2022

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” denen bugünkü sistemde, Cumhurbaşkanlığı Makamı ülkenin tek ve en yüksek karar organı haline geldi. Bu makama talip olacak kişi, dürüst-saygın-bilgili-erdemli-Cumhuriyetin kuruluş değerlerine-Atatürk İlke ve Devrimlerine-Bağımsız Ulus Devlete ve Üniter yapıya bağlı ve saygılı olmak zorundadır. Amacım, kimseyi üzmek- kırmak değildir. Fakat konu Türk Devletinin,  Türk Milletinin, Türk Vatanının geleceği ise, kişilerin adları sıfatları ne olursa olsun, eğer varsa onların hata-yanlış-kusurlarını görmezden gelemeyiz.

Bizim inanışımıza göre; Bu vatan için yer altında yatanlarla, şu an yeryüzünde yaşayan bizler ve gelecekte yaşayacak olan nesillerimiz arasında tarih-kültür-sevgi-bağlılık ve hatıraları koruyacak, sonsuza kadar yaşatacak arazi ve bizim insanımızın yaptığı organizasyonun adıdır Vatan ve Devlet!  Bugün nöbette bizler varsak, bu görev hepimizindir ve bu görevin yerine getirilmesi için herhangi bir izin, bir görev emri beklenmez… Sayın AKP Genel Başkanı Erdoğan; Siz tekrar Cumhurbaşkanı Adayı olmamalısınız!

-Anayasamıza göre, TBMM erken seçim kararı almazsa, zaten aday olamazsınız. Tecavüze uğrayan bebeler için “Çocukların rızası var” diyen FETÖ sevicisi  Bekir Bozdağ’ın şahitliği sizi aday yapmaya yetmez!

-Sahip olduğunuzu iddia ettiğiniz tüm diplomaların asıllarını göstermek zorundasınız. İlkokuldan başlamak üzere!

-ABD Temsilciler Meclisi 30.10.2019 da (yaklaşık 2 yıl önce) 16 Hayır oyuna karşı 403 Evet oyu ile “Sizin ve ailenizin Türkiye dışındaki net mal varlığınız, gelir kaynaklarınız ve iş ilişkilerinize dair rapor hazırlanmasını kabul etti.” Bu rapor ABD Başkanının onayı ile 120 gün içinde sonuçlanacak.

Bu konuda hiç konuşmadınız! “Yalan, iftira, benim yurtdışında malım da, param da yok” demediniz! Bu iddiaları açıklamadan aday olamazsınız.

-FETÖ ile 11 yıl süren birlikteliğinizi, Avrupa’da “Yüzyılın Yardım Soygunu” diye adlandırılan “Deniz Feneri e.V davasını, Türk Tarihinin en büyük Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet olayı olan 17/25 Aralık’ı, 15 Temmuz gerçeğini, köprüdeki keskin nişancıları, Köprüde Askerlerimizin kafalarının kimler tarafından nasıl kesildiğini, Kürt Devletinin birinci parçasının Barzani’ye ikinci parçasının YPG/PKK’ya nasıl kurdurulduğunu, Merkez Bankasının dibinin nasıl delindiğini, son 1 yılda insanların servetlerinin nasıl eridiğini, 20 yılda yapamadıklarınızı şimdi nasıl yapacağınızı iyice açıklamadan aday olamazsınız.

-Türk Milletini, devletimizin kurucusu Atatürk’ü hiç sevmediniz.

Aksine Atatürk’e ve onun muhterem annesine ağır hakaretlerde bulunan, “Kurtuluş Savaşını Türkler değil de, keşke Yunan kazansaydı” diyen yobazları devletimizin sofrasında neden ve nasıl konuk ettiğinizi anlatmadan, siz bir daha Cumhurbaşkanlığına aday olmamalısınız.

-Sedat Peker; Başbakanınız Binali Yıldırım ve oğlu ile, İçişleri Bakanınız Süleyman Soylu için çok ciddi ve çok korkunç iddialarda bulundu. Mala çökmekten, uyuşturucu kaçakçılığı iddialarına kadar! Binali Bey’i sağ yanınıza, Süleyman Bey’i sol yanınıza alıp, iddiaları çürütmeden sakın aday olmayın! Bu iki sırdaşınız yakında sizi UCM (Uluslararası Ceza Mahkemesine) götürebilirler. Tedbirinizi alın lütfen.

-Osmanlıyı üç kıtada 624 sene yöneten 36 Padişahın 25’inden daha fazla süre görevde kaldınız. Türk Milleti, siyasetçiler arasında en uzun süre ile size imkan tanıdı. Ama siz Türk Milletini yoksulluğa mahkum ettiniz. Yeter artık!

Bizler sizden bıktık! Lütfen bir daha aday olmayın. Bırakın da yıktıklarınızı onaralım…

Sayın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu;

-Anayasamıza göre Cumhurbaşkanı Adayı olma hakkınız var. Ama lütfen siz de aday olmayın.

-2010 yılından bu yana Genel-Yerel-Referandum olarak 15 seçimi kaybettiniz. (31 Mart 2019 Yerel Seçim Türkiye Sonuçları AKP %44,33  CHP %30,12)

-TBMM’de 2010 yılından bu yana, Türk Milletinin aleyhine olan hiçbir yasanın kanunlaşmasını önleyemediniz.

-Erdoğan’ın yasağını Deniz Baykal döneminde CHP olarak siz kaldırdınız. (Baykal’a, 12 Eylül cuntasının koyduğu siyasi yasağın kaldırılmasında benim de payım var, hakkımı helal etmiyorum)

-Türk Ordusunun Atatürkçü Komutanlarını korumadınız.

-Türk Yüksek Yargısının önce FETÖ’ya, sonra AKP’ye yamanmasına engel olmadınız.

-Türkiye’nin kaderinin değiştiği çakma 15 Temmuz darbe girişimine, AKP’nin Yenikapı mitingine katılarak olur verdiniz, darbe girişimini meşrulaştırdınız!

-Ben “Dersimli Kemal’im” dediniz. Tuncelili Kemal olmayı neden reddettiniz?

-Tevhidi Tedrisat (Öğretim Birliği) nin tarikat ve cemaatler eli ile yok edilmesini, 4-6 yaş aralığındaki bebelerin birer Taliban militanı gibi yetiştirilmesini seyrettiniz.

-Diyanet Akademisine CHP olarak oy verdiniz. Bu yasanın iptali için Anayasa Mahkemesine başvurmadınız.

-135 Milletvekiliniz var. 30-35 arası milletvekiliniz, Türkiye’nin en küçük ili olan Tunceli’li. Ayrıca çok sayıda Belediye Başkanınız da öyle. Cumhuriyetin en önemli kurumlarından olan CHP’yi, bir mezhep partisine döndürdüğünüzün farkında mısınız? Bizi çok yordunuz Kemal Bey!

Bu günümüzden İhvancı- Siyasal Ümmetçi AKP kadar siz de sorumlusunuz! Gelin bir dönem Bakanlığınızı yapmış bu kardeşinizi dinleyin ve lütfen siz de Cumhurbaşkanı adayı olmayın…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap