SON DAKİKA
SON DAKİKA


Siz insalık defterinden silindiniz
19.07.2022

Siz, insan mısınız? Siz, gerçekten Müslüman mısınız? Siz, Anayasa-Yasa tanımaz mısınız? Siz, Türk milletinin koyduğu yasalardan üstün müsünüz? Siz, ahlaklı, dürüst insanlar mısınız? Siz, dinî ahlakı dibe vurdurdunuz! Neden mi? Çünkü ahlakın sınırı, kanunların sınırından daha dardır. Ahlakı çiğnemeden yasaları çiğneyemezsiniz. Yasaları çiğnediğinize göre, ahlak çizgisini çoktan paramparça etmişsiniz demektir! Siz, kendi kıt aklınızla 17/25 Aralık 2013 tarihini MİLAT ilan ettiniz! Siz, hangi anayasal-yasal yetki ile, işinize gelen bir tarihi milat ilan ediyorsunuz?

Milat koymak sadece Türk milletinin yetkisindedir, bunu da Anayasa’da kullanır. Türk milleti, Cumhuriyet Tarihi boyunca sadece bir tek milat ilan etmiştir. O da, can vererek, kan dökerek ilan ettiği milattır. Tarihi de 29 EKİM 1923’tür… Siz, ağzınızı açtığınızda YALAN püskürtüyorsunuz. Yalan ağzınıza yuva yapmış! Siz, yolsuzlukla, hırsızlıkla, kul hakkı yemekle yoğrulmuşsunuz! 17/25 Aralık Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet olaylarına “Darbe” diyorsunuz. Bizzat suçlanan bakanlar, olayın bir “Hırsızlık Çuvalı” olduğunu, ses ve görüntü tapelerinin gerçek olduğunu televizyonlarda söylüyor.

Siz, Reza Zarrab denen İranlı dolandırıcı ile iş tuttunuz. Yetmedi, uluslararası dolandırıcı SBK ile de iş yaptınız. Bu iki sahtekar, normal bir dönemde bırakın siyasetçileri, bir kaymakamın makamına bile sokulmayacak tiplerdir. İstihbaratınız mı yok, ya da bu itleri bile bile mi baş tacı yaptınız? Siz, sakın bir daha 15 Temmuz’dan “Destan” diye bahsetmeyin! Siz, 11 sene aynı yatağı paylaştığınız CIA elemanını, paylaşımda kavga çıkınca mı tanıdınız? Türk Devletinin binlerce yıllık sırlarını FETÖ kanalıyla düşmanla paylaştınız da FETÖ ile neyi paylaşamadınız? Siz, Boğaz Köprüsündeki “Dürbünlü Tüfekli Usta Nişancı Katillerin” öldürdüğü 251 insanımızın sorumlususunuz! (Tek merminin bile balistik kontrolu YOK) Siz, Erol Olçok ve oğlu Abdullah Olçok’un ölümünün sebebisiniz! Siz, tüfeğinde mermisi olmayan üç aylık Mehmetçiklerin, canlı canlı kafalarının kesilmesinin günahını ne bu dünyada ne de ahirette asla ödeyemezsiniz. Siz, vatan evlatlarının katline engel olmamakla, tüm insanlığı öldürdünüz…

Aziz Türk milleti; siz, kendinizdeki cevherin farkında olamayabilirsiniz. Siz, algı operasyonları ve devlet gücünün ahlaksızca kullanılmasından dolayı korkmuş olabilirsiniz. Ama şunu iyi bilin, siz yani Türk milleti, bugünkü  halinizdeki gibi bir millet değilsiniz. Siz, boğazına kadar yolsuzluğa batmış bu İhvan iktidarına da, pısırık beceriksiz muhalefete de mahkum değilsiniz. Yapacağınız iş çok basit: Ayağa kalkacaksınız, vatanın sahibi olarak kaderinize el koyacaksınız ve güvendiğiniz bir öz evladınıza görev verecek ve onu denetleyeceksiniz… Atatürk iki kuruma çok güvenirdi; Türk Ordusuna ve Türk Gençliğine! Ama Cumhuriyeti sadece Türk Gençliğine emanet etti. Nedenini merak  etmiyor musunuz?

Eyy Atatürk’ün Cumhuriyeti Emanet Ettiği Türk Gençliği; “Töremizde Yöremizde Söz Buyurur, Yazıyı Başkası da Okur. Sözü Biz Söyleriz. Eğip Bükmeden, Kırıp Dökmeden, DOĞRU söyleriz.”  (Prof. Dr. Mahir Aydın)

Şimdi, söz söyleme zamanı! Biz vatanımızın sahibiyiz, demek zamanı! Kaçıp gitmek zamanı değil, kalıp dedelerimize, atalarımıza, şehitlerimize sahip çıkma zamanı! Anayasal çerçevede, demokratik direniş hakkımızı kullanarak…

Değerli okurlar; şimdi sizler, “SİZ” diye bahsettiğimiz “Siyasi Kişiliğin” kim olduğunu merak ediyorsunuzdur. Şu şartla açıklarım; AKP’nin mevcut kabinesinde halen görev yapan bir Bakan, “Serdaroğlu, ben o hırsızlardan değilim, ben çalmadım, ben kul hakkı yemedim, ben harama el sürmedim, ben hırsızlığı görüp susmadım, gereğini yaptım” (Davutoğlu ve Babacan dahil) desin, ben de size o “SİZİ” açıklayayım. Bu da size bizim sözümüz, yani özümüz olsun.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap