SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hikmetli sözler
30.06.2022

Erdoğan’ın “Büyük Alim” dediği Mahmut Ustaosmanoğlu’nun “Hikmetli Sözler” adlı kitabında kadınlar hakkında yazdıklarından bir demet sunalım:

-Ben kadınların dükkan açmasını asla helal görmüyorum.

-Kadından memur olmaz, kadınlar mektebe gitmez.

-Duymadık demeyin. Kız çocuğunun orta mektepte, lisede işi yoktur.

-Kadın sokakta gezecek bir şey değildir, erkeğe gözükecek bir şey değildir.

-Hemşirelik, subaylık karı (!) işi değildir.

-Kızını doktor yapmak, Allah’a harp açmaktır.

-Kadınların vazifesi; Ev işleri yapmak, efendisine itaat etmek ve millete hayırlı evlat, asker yetiştirmek!

Kadınlar hakkında, bu rezil sözleri söyleyene “Büyük Alim” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçeği, budur! Suudi Arabistan Hükümetine muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim 2018’de İstanbul Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda, Prens Selman tarafından gönderilen “Hükümet Ajanları” tarafından vücudu parçalanarak, asit havuzunda eritilerek öldürüldü! Erdoğan, 30 Eylül 2019’da Washington Post’a bir yazı gönderdi. Bu cinayetin planlayıcısının Veliaht Prens Selman olduğunu ve bu cinayeti mutlaka aydınlatacaklarını söyledi. Erdoğan; cinayeti işleyen iki timden oluşan 15 kişiyi, Türkiye’de yargılanmak üzere Suudi Arabistan yetkililerinden istediklerini açıkladı!

7 Nisan 2022’de Türkiye, Cemal Kaşıkçı dava dosyasını Suudi Arabistan’a devretti! Erdoğan 28 Nisan 2022’de Suudi Arabistan’a gitti ve Prens Selman ile öpüştü! Erdoğan 22 Haziran 2022’de Türkiye’ye gelen Prens Selman’ı “Askeri Törenle” karşıladı ve yine öpüştü! Türk Devletinin itibarı, onuru olan “Türk Adaletinin”, Türk Yargısı tarafından para karşılığı satıldığı andaki T.C Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçeği budur.

“TÜRKİYE’DE LAİKLİK TEHLİKEDE DEĞİLDİR”

Bu cümle, 21 Eylül 2010’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından söylendi. AKP’nin 7 Ağustos 2016’da düzenlediği “Yenikapı Mitingine” Kemal Kılıçdaroğlu katıldı ve bir konuşma yaptı! Bekaroğlu; Fazilet Partisi-Saadet Partisi-HAS Partiden sonra 2014 yılında CHP’ye katıldı. Atatürk’e “Kefere Kemal” diyen Bekaroğlu, Kılıçdaroğlu tarafından  CHP Genel Başkan Yardımcısı yapıldı!

9 Mart 2021’de Saadet Partisinden ayrılan Cihangir İslam (Merve Kavakçı’nın eski eşi) CHP’ye katıldı. “CHP’nin yegane eseri Anıtkabir’dir. Ekonominin küçüldüğü anda 40 milyon liraya mal oldu” diyen İslam’a, TBMM CHP Grup Toplantısında Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından rozet takıldı! 16 Mart 2022’de, Türk Devletinde “Laiklik İlkesini” dinamitleyecek DİYANET AKADEMİSİ yasalaştı. CHP’den bir tane bile karşı oy çıkmadı. Aksine İlhan Kesici ve 22 CHP milletvekili destek oyu verdi. CHP Genel Başkanı, yasanın iptali için Anayasa Mahkemesine başvurmayı yasakladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önünde, kurulması Anayasa ve Yasalarca yasaklanmış bir tarikata şeyh seçildi. CHP milletvekili bu törene de katıldı. Laiklik ilkesinin yok sayılması saldırısına karşı, CHP Genel Başkanı hiçbir açıklama yapmadı, suskun kalmayı tercih etti…

Aziz Türk milleti; yukarıda yazılanlar, gerçekleşmiş   beyanlar ve olaylardır. Türk milleti olarak siyasetçileri, ancak beyanlarına ve davranışlarına göre değerlendirebiliriz. Kafalarının içlerini okumamız mümkün olmadığına göre!

Sizlerden istirhamım şudur: Lütfen varsa kız-erkek çocuklarınızın, yoksa eşlerinizin ve annelerinizin gözlerinin içine bakarak karar verin! Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun, cumhurbaşkanı adayı olmalarını gönül huzuru ile kabullenir misiniz? Siyaset, mertlik-dürüstlük sanatıdır ve ancak usta sanatçılar tarafından yapılır! Siyaset, niyetleri saklamak ve kıvırtmak sanatı değildir. Sizlere DOĞRU Partinin bu konudaki kararını (Programımızda yazılı olarak var) sunuyorum.

DOĞRU Parti siyasi sorumluluk aldığında, Anayasa ve yasalar tarafından yasaklanmış tüm tarikat ve cemaatler, Atatürk döneminde olduğu gibi kapatılacaktır. Bunların malları-mülkleri Türk Hazinesine devredilecektir.  Ayrıca Tarikat ve Cemaatlerin “Öğrenci Yurtları” devletleştirilecektir. Kaçak kurslar derhal kapatılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı denetiminde açılacak resmi kurslar uzman din adamları tarafından verilecektir.

Var mı bunları taahhüt edecek bir siyasi parti?

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap