SON DAKİKA
SON DAKİKA


Devridaim (3)
15.07.2022

Türk Devletinin içine önce tarikatları, sonra mafyayı yerleştiren Erdoğan-Bahçeli-Perinçek-Destici şer ittifakı, sonunda Türk Devletini  GRİ LİSTEYE de sokmayı başardı! Böylece Kara Para aklayan-Teröre Destek veren-Uyuşturucu ile mücadele etmeyen klepto-narko devletler arasına da girmiş olduk. Bu şer ittifakı, Türk Milletine ve Türk Tarihine düşmandır. Dörtlüden üçü, emperyal devletler tarafından rehin alınmış, ruhları kabzedilmiştir!

Sorarım size; Dünyanın hangi ülkesinde namuslu-dürüst-vicdanlı bir iktidar, ihtiyaç sahibi olan üniversite öğrencisine verdiği krediye %130 faiz işletir üstelik çocuğun evine icra gönderir de, başka ülkelere 8,399 Milyar Dolar karşılıksız yardım yapar? Vatanlarını savunmaktan aciz sığınmacılara yani ite-uğursuza-hırsıza-katile hangi hakla 80 milyar dolar karşılıksız para yardımı yapar? Hangi iktidar, çocuk tecavüzüne karşı çıkmayan dinci vakıf ve derneklere  7 milyar lira karşılıksız para yardımı yapar? Hangi iktidar, milletinden esirgediği 1 milyar doları, yurtdışında cami yaptırmak için harcar?

Aziz Türk milleti; dünyanın en büyük gayrimeşru nakit para sahibi AKP iktidarını önce demokratik rejim içinde yıkmak, sonra da “Hukuk Devleti” kurallarıyla yargılamak için dürüst, güçlü, bilgili, cesur bir “Milli İttifaka” ihtiyaç vardır. AKP, iktidardan gitmemek için yasal ve yasal olmayan her yola başvuracaktır. Önümüzdeki CB seçimi, AKP’nin ve TBMM’de grubu bulunan partilerin tümünün son seçimidir. Eğer bu seçimi, AKP kazanırsa Türk demokrasisinin de son seçimidir. Türkiye, İran tipi bir din devletine dönüşür ve Ortadoğu bataklığında debelenir durur! Şer İttifakına karşı oluşturulan 6’lı ittifak bu görevi yapabilecek güçte mi?

Asla değil! 6 tane yüzme bilmeyen insanın, birbirlerini kurtarırken beraberce boğulmaları gibi bir birlikteliktir 6’lı ittifak. Siyaseti bilmiyor, Türk milletini tanımıyorlar. Türk milletinin %95’inin birleştiği Anayasamızın değiştirilemez maddelerinde, Atatürk’te, Cumhuriyette, Ulus Devlette, Üniter Yapıda ÇOK FARKLI düşünen zoraki beraberlik bunlarınki!

Babacan ve Davutoğlu’nun kendi beyanları;  “Ortam uygunsa Anayasanın değiştirilemez maddelerini tartışmaya açarız!” Davutoğlu; “Herkes anadilde eğitim-öğretim hakkına ve eşit vatandaşlık hakkına sahip olmalıdır. Yani Kürtçe ikinci resmi dil olsun!” Kılıçdaroğlu Seyit Rıza için, Babacan Şeyh Said için, G. Uysal Said-i Nursi için, Babacan İskilipli Atıf için, Akşener F. Gülen için, “Bunların hepsi Atatürk düşmanı olduklarından bizim dostumuz olamazlar” diyebilirler mi? 6’lı ittifak, Anayasamıza ve yasalarımıza göre YASAK olan tarikat ve cemaatlerin kapatılmasına EVET diyebilir mi? 6’lı ittifak, Cumhuriyetin ve Atatürk devrimlerinin temel kolonu olan LAİKLİĞİ koruyacağız, diyebilir mi?  O zaman Türk milleti olarak, CHP ve İYİ Partiye NEDEN “Diyanet Akademisinin” kurulmasına EVET oyu verdiniz? Niçin o yasanın iptali için Anayasa Mahkemesine başvurmadınız” diye sormayacak mısınız?

Aziz Türk milleti; lütfen sizlerin evlatlarınızın geleceğini çok yakından ilgilendiren bu konuda tavrınızı belli eder misiniz? DOĞRU Parti olarak eğer biz doğruları konuşmuyorsak, bizi ikaz edin. 6’lı İttifak yanlışta ise onları uyarın, hizaya getirin. Safraları atıp, yeni Milli İttifakı birlikte kuralım. Kılıçdaroğlu ve Akşener bunu yapmazlarsa, tarih önünde sorumlu olacaklardır! Gerçek siyasetçi gerçek devlet adamı, pazarcı gibi esnafları gezip, insanların yoksulluğunu kaşımak değildir. Devletin ve Türk milletinin temel değerlerine sahip çıkıp, Türk milletini de siyasetin içine çekmektir!

Bakın karşımızda kimler var?

Erdoğan ve AKP- Bahçeli ve MHP- Perinçek-Destici-PKK-Tarikat ve Cemaatler- 5’li Çeteler-Çakıcı gibi Mafyalar, Orduya-Polise-Yargıya sızmış kripto FETÖ’cüler! Bunların paraları, medyaları, adamları var ama inanın yürekleri yok! Eğer gerçekler Türk milletine anlatılırsa, bunların tamamı %15 oy eder. Geride aslan gibi %85 var. Eski adı Seylan olan Sri Lanka kadar olamıyor muyuz? Çaresiz değilsiniz. Kaderinize el koyun, beyninizi kullanın. Eğer siz beyninizi kullanmaz iseniz, sizleri beyninizden kullanırlar! Çocuklarınızı, torunlarınızı düşünün ve lütfen dönün İran’a bir kere bakın.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap