SON DAKİKA
SON DAKİKA


Devleti doğru kişiler yönetmeli
9.07.2022

2002 yılından bu yana devleti AKP iktidarı yönetiyor.

Geldiğimiz nokta belli. Neresinden bakarsanız bakın, devleti oluşturan kurumların tamamına yakını tel tel dökülüyor!

Balık kokmaya, bozulmaya başından başlar! Bozulma, müdahale edilmezse çürümeye dönüşür ve bünyeyi zehirler öldürür!

AKP demek, Erdoğan demektir.

AKP’de tek şart vardır, o da Erdoğan’a biat etmek! Onun haberi ve onayı olmadan, AKP Genel Merkezindeki çaycıyı bile kimse değiştiremez.

Dünya basınına göre, Erdoğan artık dünyanın sayılı zenginlerinden olmuş!

Tüm serveti olan bir yüzükle başlayan yolculuk, dünyanın sayılı zenginleri arasına getirdi, Erdoğan’ı ve ailesini. Bu haram serveti, “Türkiye Dar-ül İslam değildir. (İslami usullere göre yönetilmiyor) Bu yüzden Hilafet ve Şer’i düzene geçmek için yapılan servet transferleri, günah değildir” şerefsizliği ile açıklamak olası değildir. Akla da, dine de, Anayasaya da, ahlaka da, aykırıdır.

ABD, Erdoğan ve Ailesinin Türkiye dışındaki mal-para-yatırımlarını tespit edip soruşturma komisyonu kuruyor, Erdoğan bir defa olsun “Benim yurtdışında malım-param-yatırımım yok” diyemiyor!

Erdoğan’ın başbakanlığında, kendi seçtiği bakanlar birbirlerini, basın önünde “HIRSIZLIKLA” suçluyor, TBMM de, yargı da, Erdoğan da tek kelime etmiyor. 

Elbette ki BAŞ nereye giderse, ayaklar onu takip edecek.

Adamı başkente emniyet müdürü yapıyorsunuz, iktidarın yasa dışı emirlerini yerine getiren müdür, Ankara’yı haraca bağlayıp mafyaya teslim ediyor.

İstanbul’da mafya şehri 64 bölüme ayırıp, kendi arasında pay etmiş. Değnekçilikten, hırsızlıktan uyuşturucu dağıtımına kadar her pis iş yapıldığı bölgenin elinde. Ne polis karışabiliyor ne de diğer bölgenin mafya sorumluları!

Adamı bakan yapmışsınız, gitmiş Türk milletinin koyunu kapatmış, yetmemiş bitişiğindeki 25 bin metrekare araziyi de kendine almış!

AKP, bilerek ve planlayarak Türk devletini çökertti!

Sadece bu suç bile tek başına AKP üst yönetiminin ve bakanlarının Yüce Divanda yargılanmaları için yeter sebeptir. Yüce Divana sevk gerekçesi için binlerce sayfalık iddianameye de gerek yoktur. Gerekçe bir paragraf olmalı!

Gerekçe; hırsızdan Müslüman olmaz, hırsızdan devlet adamı olmaz, en adi hırsız bile, kendi evini soymaz. Bunlar Türk çocuklarının geleceğini çaldılar…

Aziz Türk milleti;

Devletin bir tek özelliği vardır: GÜÇLÜ OLMAK!

Devlet güçlü ise vardır. Güçlü değilse var gibi görünse de, gerçekte yoktur.

Devletin güçlü olmasının tek şartı ise ADALETLE yönetilmesidir.

Ülke, güçle savunulur ama devlet adaletli olursa YÜREKLERDE yaşar.

AKP ile birlikte, devlet çarkı geriye dönmeye başladı.

Batı’da, devlette en büyük erdem kavramı, cesarettir.

Türk kültüründe devlette en büyük erdem kavramı ise AR’dır, edeptir, hayadır!

Peki, AKP’yi anladık, Türk milleti de anladı, bu yüzden ne kadar kaçarsa kaçsın onu yakalayıp, sandığa gömeceğiz!

6’lı ittifak, devleti Türk kültüründe önde olan AR, EDEP, HAYA üzerine mi yönetecek?

Bu soruya yanıt vermeden önce, sizlere birkaç soru sormama izin verir misiniz?

2019 yılı Ekim ayına kadar AKP’de genel başkanlık, başbakanlık, başbakan yardımcılığı, dışişleri bakanlığı, ekonomiden sorumlu bakanlık görevlerinde bulunan Davutoğlu ve Babacan için, “Bunlar AKP’deki her yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, sahte ihaleler, peşkeş çekilen Cumhuriyet eserleri için, direndiler, olayları yargıya taşıdılar, Türk milletinin soyulmasına karşı çıktılar” der misiniz?

Bu ikili için “Anayasamızın ilk 6 maddesine, Cumhuriyetin değerlerine, Atatürk’ün ilke ve devrimlerine saygılı kişilerdir” diyebilir misiniz?

Bu ikili “Hırsızlıkları gördükleri halde susarak, yargıdan kaçırarak (SUÇ ORTAĞI)” olmadılar, bunlar cesur ve temiz adamlardır, diyebilir misiniz?

Yarın AKP yöneticileri ile birlikte Yüce Divana sevk edilecek, Davutoğlu-Babacan’ı, Kılıçdaroğlu-Akşener yargıdan kaçıracaklar mı? O zaman bunların AKP’den ne farkları olacak?

Kılıçdaroğlu ve Akşener, bunlarla ortak olarak, yerden çamuru aldılar ve birbirlerinin yüzüne sürdüler. Ne için bu yanlışı yaptılar? Oy için veya seçimi kazanmak için mi? Bu ikilinin oyları yok ki? Nereden buldularsa milyonlarca parayı har vurup harman savurmalarına rağmen, seçim günü ikisinin oy toplamı %2’yi bulmayacak. Kim, hangi güç Millet İttifakını bu ikiliye mecbur bıraktı?

Bayram sonra kuracağımız üçüncü ittifakın hangi oy seviyesinde olacağını beraberce göreceğiz…

Türk milleti belki de tarihinin en önemli kararını verecek;

Ya Türk Devletini AKP benzeri (Light AKP) benzeri bir curcunaya teslim edecek,

ya da kendi dürüst evlatlarına görev verip, sonsuza kadar huzur içinde yaşayacak. O birikim ve cesaret bizde var. İstedikleri TV’de karşılıklı konuşabiliriz…

Not:

Yukarıda sözünü ettiğim Devlet ve ar kavramını Prof. Dr. Mahir Aydın’dan aldım.

Çok teşekkür ederim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap