SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir kere doğru olun!
7.07.2022

İktidarıyla, muhalefetiyle bir defa olsun doğru olun ve Türk milletini aldatmaktan vazgeçin. Yeter artık, vallahi de billahi de bıktırdınız milleti! Sizler Türk milletini aptal, olayları değerlendirmekten aciz ilkel bir kabile  olarak mı görüyorsunuz? Sizlerin tümünüzü birden, sadece beyninin bir kıvrımından çıkaracak değerleri var bu aziz milletin! Bırakın artık Türk milleti ile oynamayı, hayatınızda bir defa delikanlı olun ve doğruyu söyleyin… Trabzon’da açık olarak “İrtica Kalkışması” mehter marşı eşliğinde yapılıyor. Merkez Bankasının dibi delinmiş, insanlarımızın yarıdan fazlası açlık sınırının altına yaşamaya çalışıyor. Her gün gelen şehit haberleriyle canımız yanıyor.

Adalarımız işgal edilip silahlandırılmış, namlular üzerimize dönmüş. Mafya devlet, devlet mafya olmuş! Adalet ölmüş, İmam Bekir adaletin cesedini musalla taşına koymuş, gömmeye hazırlanıyor! Cumhurbaşkanı NATO toplantısına gidiyor, üç gün evvel söylediklerinin tamamını yalayıp yutuyor, dediklerinin yüz seksen derece tersini yapıyor, dönüp geliyor Türkiye’ye ve “Zafer kazandık” diyebiliyor!

Başta ABD Başkanı Biden olmak üzere, NATO üyesi ülkelerin liderlerinin bizimle nasıl alay ettiklerinden, nasıl oynadıklarından, diplomasi kulislerinde neler konuşulduğundan kimsenin haberi yok! Devlet müteahhitlerinden toplanan haram paralarla satın alınan aşağılık basın Türk milletini aldatmak için çeşitli yalanlar, sahte senaryolar düzenliyor ve Türk Tarihine en büyük kahpeliği yapıyor!

Gerçek nedir; T.C Cumhurbaşkanı, Türkiye dışındaki haksız ve usulsüz edindiği mal varlığı, Halk Bankası-Reza Zarrab Davası-Sezgin Baran Korkmaz SaBıKa-Gri Liste (Teröre finansman sağlamak-Uyuşturucu ile mücadele etmemek-Kara Para) ve burada yazamayacağım bazı olaylar sebebiyle ABD tarafından rehin alınmış durumda. Kendisini ve ailesini kurtarmaktan başka bir derdi yoktur ve maalesef gerçek budur…

Ya sizler, ittifak mı- seçim işbirliği mi-helalleşme heveslileri mi- Yeni Çözüm süreci yapıcıları mı, ne olduğu belli olmayan 6’lı Ganyancılar? Neden Türk milletini oyalıyorsunuz? Anladık çok zenginsiniz! İbretle sizleri görüyoruz, toplanıp toplanıp yemekler yiyorsunuz ve neler yediğinizi de yayınlıyorsunuz! Hem de evine ekmek götürmekte zorlanan, sizden bir umut bekleyen açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilen insanlarımızla alay edercesine! 6’lı Ganyancılar, Türkiye’yi neden kurtarmak istiyor? Ucube TEK ADAM sisteminden, değil mi? Bu ucube sistem 16 Nisan 2017 Referandumu ile başımıza bela edilmedi mi?

Bizler, bu referandumun kabul edilmemesi için tüm Anadolu’yu, mahkemelere düşmek pahasına dolaşırken, bize “bu kadar sert yazılmaz ki” demediler mi? 6’lı Ganyancıların bugünkü ortakları olan Davutoğlu ve Babacan, şimdi sözde kaldırmak istedikleri ucube sistemi savunmuyorlar mıydı? 2019 yılı sonuna kadar AKP’de lüks içinde yaşayan, hırsızlıkları-soygunları görmezden gelen bu iki AKP larvası, şimdi mi uyandı?  Herkes elini vicdanına koyup düşünsün!

İki larva AKP-FETÖ aşkına bir defa itiraz ettiler mi? FETÖ’yü övmediler mi? Tarikat ve cemaatlerin devleti ele geçirip soymalarına bir defa itiraz ettiler mi? AKP-FETÖ-CIA Türk Ordusuna kumpas kurarken, kahkahalarla izlemediler mi? 17/25 Aralık, Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet pisliğine bulaşmış bakanları yargıdan kaçırmadılar mı? Sığınmacılar belasını başımıza Davutoğlu sarmadı mı? Hala, sığınmacılar kalsın demiyor mu? 15 Temmuz’da köprüde kafaları kesilerek katledilen askerler için, yargıyı kilitlemediler mi? Cumhuriyetin tüm eserlerini üç otuz paraya, Babacan satmadı mı? Ülkemizin dış borcunu üçe katlayan, bizi İngiliz bankerlerine soyduran Babacan değil mi? Babacan, “Ortam uygun olunca, Anayasanın değiştirilemez maddelerini değiştiririz” demedi mi? Bu iki larvadan bir defa, Türk milleti, Atatürk dediklerini duydunuz mu? AKP gibi bunlar da, HDP/PKK ile iş tutmuyor mu? Şimdi bunlar mı Türk milletini AKP çetesinden kurtaracak? Hadi len, yürü git!

Aziz Türk milleti; senin için canını vermeye hazır evlatların olarak çok sayıda parti bir araya gelip, ÜLKEM TÜRKİYE ittifakını kuruyoruz. Bize destek verirseniz, CHP ve İYİ Parti hem bu larvalardan hem de HDP/PKK boyunduruğundan kurtulur. Yoksa, HDP’nin destekleyeceği kişi cumhurbaşkanı olur! Bu da Türkiye’nin fiilen bölünmesine başlanılması demektir. Karar da senin, takdir de senin. Ya kaderine el koyarsın ve çağdaş Atatürk Cumhuriyetine sahip çıkarsın, ya da İran’daki gibi bir din devleti çukuruna düşersin! Kimse de sana doğruları bu kadar açık anlatmaz… Unutma, çaresiz değilsin, çare sensin! Yeter ki uyan ve ayağa kalk!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap