SON DAKİKA
SON DAKİKA


Aziz Türk Milletine
23.06.2022

FETÖ’nün Türk yargısına sızmış piçlerinin sahte delillerle Atatürk’ün şerefli komutanlarına kurduğu kumpası gördük!

28 Şubat, Türk devletinin kendisine kurulan İRTİCA kumpasına, Anayasal Kurumlarıyla ve tamamen yasal olarak karşı çıkıp, kendisini savunmasının adıdır. ASKERİ DARBE; Silahlı Kuvvetler mensuplarının SİLAH ZORU ile ülke yönetimine el koymasıdır. 28 Şubat’ta böyle bir eylem olmuş mudur? MGK Anayasal bir kurum, hükümet kendisine TAVSİYE edilen MGK kararlarını imzalamış, dönemin Başbakanı ERBAKAN “Bu Kararları uygulayın” diye Bakanlar Kuruluna yazılı direktif vermiş, Bakanlar kararların ivedilikle uygulanması için defalarca yönetmelik çıkarmışlar. (İmzalayanlar arasında Abdullah Gül-Akşener de var!) TBMM açık, devletin tüm kurumları ve siyasi partiler çalışıyor.

Bu nasıl DARBE?

Birbirlerinin, haksızlıkla edinilmiş mal varlıklarını aklamak üzere kurulmuş RefahYol Hükümeti, 28 Şubat’tan 122 gün sonra kendi isteğiyle istifa etmiş. Bir zorlama var mı? YOK! Bizler, Atatürkçü ve dürüst milletvekilleri, yeni kurulan hükümete güven oyu vererek, RefahYol’u YIKTIK. Bu siyasi bir mücadele idi. Tıpkı şimdiki, boğazına kadar yolsuzluğa ve hırsızlığa bulaşmış AKP İktidarını yıkacağımız gibi! Şimdi herkes elini vicdanına koyup, söylesin; Bu nasıl bir DARBE?

Uygulamada aksaklık varsa, vatandaş sıkıntı çektiyse, sorumluları İçişleri Bakanı Akşener, Adalet Bakanı Şevket Kazan ve Refahyol Hükümetidir! Bu makamlarda askerler mi vardı?) Yaşları 74-90 arasında olan kahramanlar neden zindanda? Bu nasıl bitmez bir kindir? Bu olay, Türk milletine şunu gösterdi: Türk ordusunun yönetimi, kendini savunmaktan acizdir! Şu anki Milli Savunma Bakanı ve Türk Ordusunun komutanları, neden zindandaki komutanlarını savunmaz? Eğer zindandaki kişileri suçlu kabul ediyorlarsa, Atatürk’e ve annesine küfreden yobazları ziyaret eden Hulusi Akar neden bunu Türk milletine anlatmaz veya neden mahkemeye gelip, kendisini yetiştiren komutanlarının aleyhine şahitlik etmez? Hoş, emrindeki yaveri tanıyamayan ve ona esir düşen birinden ne beklenir ki?

Bu kumpasın başında Erdoğan vardır! Zindandaki paşaların kendisinden af dilemelerini bekliyor ki, “Paşaları Affeden Kişi” olarak seçime girmek istiyor! Çok bekler! Atatürk’ün komutanları, Türk yargısının dürüst davranmasından başka bir şey istemez… Erdoğan’ın ortağı Bahçeli’den bahsetmeye bile değmez. Siyasi vantilatörlüye atlamış birinden kime ne fayda gelir ki? Ama zindandakiler, şerefli askerler değil de, birer mafya babası olsalardı, Bahçeli onları serbest bırakmak için ortalığı yıkardı ve askerler serbest olurdu!

Kılıçdaroğlu nerede?

Devletin bazı kurumlarının kapısına kadar gidip içeri alınmayan, Atatürk düşmanı ve İngiliz Ajanı Seyit Rıza’yı ululayan, Canan için meydana on binleri toplayan, “Ben Atatürk’ün kurduğu CHP’nin Genel Başkanıyım. Bu parti savaş meydanlarında kuruldu” diyen Kılıçdaroğlu “Ben de 28 Şubat mağduruyum” diye açıklama yaptı. Benim Devlet Bakanı olarak görev yaptığım dönemde SSK Genel Müdürü olarak görevlendirdiğimiz “Dersimli Kemal” nasıl mağdur olmuş? Türk milletine anlatsa ya! (Eğer mağdur oldu ise, şimdiki ortağı Akşener’den hesap sorsun. Onu fişleyen Akşener değil miydi?) Hem genel müdür koltuğunda oturacaksın hem mağdurum diyeceksin! Pes… 6’lı İttifakın 1’inci başı Kılıçdaroğlu, ömrü boyunca Atatürk’ten nefret etmiş, ona hakaret etmiş, devrimlerine ihanet etmiş ÜÇ GENEL BAŞKANI ortak olarak almakla mı, Atatürkçü olmuş?

Ya 6’lı İttifakın 2’nci başı Akşener!

28 Şubat’ın İçişleri Bakanı! Bu kararlar eksiksiz olarak uygulanacak diyen ve onlarca yönetmelik yayınlayan Bakan! Hem bunları yapacaksınız, her karara imza atacaksınız hem de güvenlik güçlerinin halka orantısız güç kullanmalarına izin vereceksiniz! Erbakan vefat ettikten 15 YIL SONRA açılan 28 Şubat davasında utanmadan MGK’da kendilerine verilen emrin gereğini yapan 74-90 yaşındaki kahramanlardan şikayetçi olup onlar için hiçbir şey yapmayacaksın!

Montrö Antlaşmasını savunan 104 emekli amiral için “Bunların yaptıkları ZEVZEVLİK” diyeceksiniz ve hiç sıkılmadan “Ben Atatürkçüyüm” diyeceksiniz.  Ne de olsa hem Bahçeli’nin hem de Özer Çiller’in çırağı… Aziz Türk milleti; Herkes kendi tıynetinin gereğini yapar. Sizler de bu vatanın gerçek sahipleri olarak DOĞRU’yu yapmak zorundasınız. DOĞRU kimse, ona destek olmalısınız. Yoksa bu karanlık bir kabus olarak kafamıza çöker. Karar da, takdir de, senindir aziz Türk milleti…

Not; Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, Kahramanlarımızın tutukluluğuna ve duruşmanın 21 Kasım’da (5 Ay Sonra) yapılmasına karar verdi! Tüm mafya babaları, gerçek FETÖ’cüler dışarda, Türk askerlerinin kafalarını kesen El-Kaide militanı Gaziantep’te iki dükkan işletiyor, ömrünü Türk milletinin hizmetine adamış kahraman ordu komutanları zindanda…

Adaletinizle bin yaşayın, tarafsız ve bağımsız yargı!!!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap