SON DAKİKA
SON DAKİKA


Aynı Delikten Bir Defa Daha Sokuldun
2.07.2022

Erdoğan; “Norveç ve Finlandiya’nın terör örgütlerine karşı açık net bir tavrı söz konusu değil. Kaldı ki bu süreç içerisinde bu terör örgütlerine karşı, biz karşıyız deseler ki, teslim etmeleri gereken teröristleri teslim etmeyeceklerine yönelik açıklamaları var. Velev ki teslim et. MÜSLÜMAN BİR DELİKTEN İKİ KEZ SOKULMAZ!” (Erdoğan’ın sözlerini aynen yazdım. Camdan okumadığı için ifade bozukluklarının olması doğaldır)

Erdoğan “Müslüman, bir delikten iki defa sokulmaz” derken ne amaçladığını bilmiyorum. Tahminim, “beni bir defa aldatana, ikinci kez aldanmam” demek istediğidir!

Erdoğan, kendi ifadesiyle defalarca aldatıldığını söyledi, hem de tv canlı yayınlarında!

FETÖ’nün kendisini defalarca aldattığını, Esad’ın aldattığını, Davutoğlu’nun ve Babacan’ın aldattıklarını, Öcalan’ın, Kandil’in, Habur’da PKK’lıların, Reza Zarrab’ın, SBK denen adamının, biraderi Abdullah Gül’ün aldattığını kendisinden dinledik…

Bir insan sürekli olarak aldatılıyorsa, ya kimsenin asla aldatamayacağı öz değerlere sahip değildir ya mensup olduğu milletine saygısı yoktur ya inancı çok zayıftır ya da IQ’su aldatılmaya uygun bir seviyededir. Bu sebeplerin tamamının cehaletle doğrudan ilişkisi vardır!

Bir ülke cahiller tarafından yönetiliyorsa orada huzur, bereket olmaz.

Kur’an “Oku” diye emreder. Bir toplumda yöneticiler okumuyor, o toplumda mürekkep akmıyorsa, bilin ki orada mutlaka kan akacaktır…

Bakın Erdoğan’ın aldanmasıyla, binlerce vatan evladını kaybettiğimiz,

400 milyar dolarımızın heder edildiği çok önemli bir olayı beraberce hatırlayalım.

Türk milletinin bedel ödeyerek edindiği, tüm dünyada da geçerli ve değişmez kural olan, “Terör örgütleriyle müzakere edilmez, mücadele edilir” gerçeğini defalarca anlattık, yazdık, söyledik.

Fakat o her şeyin en iyisini biliyor, Öcalan’a SAYIN, şehitlerimize KELLE diyor ya, terör örgütü PKK ile müzakereye o başladı. Hem de bugün “Bunlar teröristleri koruyor, NATO’ya giremezler” dediği Norveç-OSLO’da!

Koordinatör ülkeler, Norveç ve İngiltere!

Türk Devleti; Hakan Fidan Başbakan Müsteşar Yardımcısı-Afet Güneş MİT Müsteşar Yardımcısı- Emre Taner Eski MİT Müsteşarı ile temsil edildi!

KCK; (Kürdistan Topluluklar Birliğini temsilen PKK Avrupa Baronları);

Mustafa Karasu-Sabri Ok-Zübeyir Aydar.

Sayın Erdoğan;

Sen Türk Devletini, PKK ile aynı masaya oturtarak devletimizi aynı seviyeye düşürmüş oldun. O delik hangi delikse, ilk kez işte o delikten sokuldun!

Şimdi sana Norveç Başbakanı, “Oslo’da PKK ile görüşmelerde koordinatör devlet olmamızı siz istemiştiniz. Buyrun bunlar da sadece bir kısmı açıklanmış toplantı zabıtları” dese nasıl yanıt vereceksiniz?

Şimdi, yine her zaman yaptığınızı yapacaksınız!

Hatırlar mısınız? AB’ye girdik diye güpegündüz Jelibom’cu Melih ile birlikte havai fişek gösterisi yapmıştınız! Girdik mi AB’ye?

Şimdi de, tekrar aynı delikten sokulduğunuz ayıbını gizlemek için zafer kazanmış gibi ülkeye döneceksiniz! Ama Biden’ın ve Avrupalı liderlerin arkanızdan ne söylediğini bir bilseniz!

Yazıyı bir fıkra ile bağlayalım;

Temel ve Cemal beraber askerlik yapmaktadır. İzin günü balık tutmağa giderler. Fakat aralarında balıkların cinsiyeti hakkında münakaşa çıkar.

Temel; Başçavuşa soralım. Balıklar dişi mi erkek mi diye!

Cemal; Başçavuş balıkların cinsiyetinden anlar mı?

Temel; Bir b.ktan anlamaz ama şimdi onun söz geçiyor…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap