SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ünal Hoca'ya destek
10.08.2018

Huyumuz kurusun. Sürekli başkalarını eleştiririz. Eski bir Trabzonsporlu futbolcu, ‘Ünal Karaman’ın ne başarısı var’ demiş. Bu kulübün kapısından öyle teknik direktörler geldi geçti ki... Kimileri hak etmediği büyük paraları aldı, kimileri tazminat adı altında kulübü dolandırdı. Ünal Karaman en düşük ücret alarak çalışan teknik adam oldu.  Her zaman adam olma karakterini ortaya koydu. Zor günlerde birileri gibi uzaktan seyreden olmadı. Az para alınınca kötü teknik direktör olunmuyor. Bu kadronun şampiyon olamayacağını herkes biliyor. Ama değerlerine dönme çabasında olan Trabzonspor’da değerlerimize sahip çıkalım.

TRABZONSPOR’DA DİSİPLİN SORUNU

Büyük sıkıntılarla boğuşan Trabzonspor’da yüksek rakamları alırken ortaya henüz bir şey koyamamış Sosa, Kucka, Pereira gibi futbolcuların vurdumduymaz, tesislerde disiplinsiz davranışlarda olduğu söyleniyor. Futbolculuk kariyerleri yerlerde sürünen, aldıkları paranın dörde birine bile kulüp bulamayan bu futbolcuların kaprislerine Trabzonspor yönetimi ve teknik heyeti fırsat vermemelidir. Bu kulüp onlardan daha büyük futbolcuları da bünyesinde barındırmıştır. Onlar unutulacak ama Trabzonspor ismi her daim yaşayacaktır. Eskilerin güzel bir sözü vardır: “Sahada ayakları çalışmayanın çenesi boşa çalışır.”

ZEKİ YAVRU VE YÖNETİMİN İMTİHAN 

Bu memleketin bir hastalığı var. Nitekim ondan kurtulamıyor. O da yabancı hayranlığı. Altyapıdan gelen çocuklarla bu kulüp kurtulur diyeceksin; Zeki Yavru yuvaya dönemeye kalkınca onu kabul etmeyeceksin. Yönetim Zeki Yavru’ya bonservisini al gel demişse, o da hamile eşiyle uçağın olmadığı bir ortamda risk alarak karayolunu tercih edip Trabzon’a gelmişse o sözleşmeye imza attıracaksın. Neyine karşıyız? Taşıdığı nüfus kağıdına mı? Trabzonsporluluğuna mı? Bir kalemde Gençlerbirliği’nden 200 bin lirasını silecek ve bu kulübe bedelsiz gelecek, sonra ortada bırakılacak. Neymiş efendim taraftar istemiyormuş. Yönetim bir duruş sergilemede sıkıntı çekiyorsa istifa etsin. Yoksa Zeki Yavru’yu bağrına bassın. Ha... Yönetim dışında bu kararları tek başına gizli bir güç alıyorsa o zaman işimiz gerçekten zor!!!

ÖZER HURMACI

Trabzonspor Kulübü Özer Hurmacı başlıklı bir bildiri yaptı. Özer tazminatı için TFF’ye başvurmuş, taksitlendirmeyi kabul etmemiş, lisans çıkarma adına engel bir durum olduğu için Trabzonspor 5 milyon 351 bin lirayı peşin ödemek zorunda kalmış. Israrla yapılan bu davranışı açıklarken “Trabzonlu olduğu söylenen Özer Hurmacı” ifadesini kullanmış. Özer Hurmacı’nın yaptığını kimileri haklı ya da haksız bulabilir, buna sözümüz yok. Bu kadar para etmeyen futbolculara bu sözleşmeleri yapan yönetimler suçludur. Ancak burada sorgulanması gereken konu, Özer için resmi sitesinden çok sert açıklama yapan kulüp yönetiminin aynı tavrı Aykut Demir ve Ersun Yanal için neden göstermediğidir. Ayrıca Trabzonspor yönetimi Özer Hurmacı ile Ankara’da ne konuştu, bu da kamuoyuna açıklanmalı. Kulübü batıranların ihracını bu yönetim gündemine almalıdır. Ne acıdır ki kulübü bu duruma düşürenler şimdi de akıl vermeye başlamışlar. Hem de utanmadan sıkılmadan!!!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap