SON DAKİKA
SON DAKİKA


Türkiye Türk'ün Öz Vatanıdır
6.05.2023

     Bizi tanıyanlar bilir, bilenler bilir, bilmek istemeyenler veya bilmeyenler de kendi gibi bilir! Biz geçmişten bugüne her zaman; “Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır.” dedik, diyoruz ve demeye devam edeceğiz. Bu konularda duruşumuz, tavrımız, düşüncemiz hiç değişmedi, asla da değişmez.

     Biz derken, bizim gibi olan, bizim gibi düşünen; “Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır”diyen, değerli okurlarımızdan, dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan da bahsediyorum. Çünkü biliyorum ki hepsi de çok değerli insanlar ve çok iyi vatanseverler…

     Öncelikle şunları özellikle belirtelim. Sadece şimdi değil, rüzgâra göre şekil alarak değil, işimize geldiği gibi değil, on yıllardan bu yana her zaman; tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan diyerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik beraberliğini, Türk ulusu bilincini savunduk.

     Türk ulusu bilinci, gücü ve birlikteliği ile;

     Tek devlet yani Türk devleti diyoruz.

     Tek millet yani Türk milleti diyoruz.

     Tek bayrak yani Türk bayrağı diyoruz.

     Tek vatan yani Türk vatanı diyoruz.

     Bunlar ülkemizin, Türkiye Cumhuriyeti’mizin bölünmez bütünlüğünün bir gereğidir. Türkler, atalarımız orta asyadan gelmiştir ve “Türkiye Türk’ün öz vatanıdır.”

     Türkiyede siyasette bir süredir çok ilginç şeyler yaşanıyordu ama bu seçimlerde, siyasette daha da ilginç dönemlerden geçiyoruz. Dikkatimizi çeken konu, bu seçimlerde Türkiye’nin her yerinde milletvekili adayları konuşmalar yapıyor, bir şeyler söylüyorlar ama bazen bu sözlerinin sanırım nereye gittiğini bilmeden konuşuyorlar. Sırf gündem olma adına, ülkenin, birlik beraberliğini, bölünmez bütünlüğünü hedef alan değişik söylemlerde bulunuyorlar.

     Adaylardan, güzel hizmetler yapanlara veya derdi hizmet etmek olanlara kimsenin bir sözü yok. Ama tek derdi iyi bir maaşa bağlanıp, şehrine hiçbir hizmet ve katkıda bulunmadan bedavadan süper emeklilik elde etmek olanlara sözümüz… Önceden örnekleri yaşandı, zaten halkın onlardan bir beklentisi de yok. Bu dönem çok hassas bir dönem, bu nedenle herkes, özellikle adaylar konuştuklarına dikkat etmelidir.

     Eskiden hatırlıyorum siyasiler halkı idare ederdi. Son yıllarda her şey değişti, tam tersine döndü. Şimdi halk siyasileri idare ediyor. Türk halkı çok kalender ve çok olgun davranıyor. Halkımız, olan olmayan her şeye, anne-babanın çocuklarına gösterdiği sabır gibi sabrediyor. Siyasilerin, yaptıkları ve söyledikleri her şeye; bugün düzelecekler, yarın düzelecekler diyerek sonsuz anlayış gösteriyor.

     Türk halkının milli değerlerine dokunmayın, manevi değerlerine dokunmayın. Onun dışında, bu seçim döneminde seçim vaadi olarak ne söylerseniz söyleyin. Bu arada boş olanları değil de yapabilecek olduğunuz vaatleri söyleyin. Öncelikle her aday, aday olduğu şehri adına, şehrimiz adına neler yapılabileceği açıklamalıdır.

     Hepimize hayırlı günler. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap