SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bize her gün Trabzonspor…
29.03.2024

Trabzonspor Kadın Komisyonu Başkanı olarak kulübümüzün dergisinde yayınlanan, “Bize Her Gün Trabzonspor” başlıklı yazımı kadınlarımızın her alanda ne kadar güçlü olduğunu hatırlatmak için siz okurlarımızla paylaşmak istedim.

Trabzonspor; Trabzon’da, Türkiye’de ve Dünyada yaşayan, Bordo-Mavi renklere gönül vermiş, kadın- erkek herkesin ortak sevdası ve aynı noktada buluştuğu ortak paydasıdır.

Öyle ki; Trabzon şehrinin üst kimliği olan Trabzonspor’dur.

Trabzon şehrinin, dünyada tanınırlığını arttıran en önemli markası Trabzonspor’dur.

Trabzonspor’umuzun yeşil çimler üzerinde mücadele edebilmesi için lokomotif görevi gören en önemli etkenlerinden biride kadın taraftarımızdır.

Onlar; Trabzonspor’umuzun güçlü kahramanlarıdır.

Kadınlarımız; Tabiatın zor ve çetin olduğu bu Karadeniz coğrafyasında, köyden kente kadar olan yerleşimlerde yaşam mücadelesine; fanatik derecede Trabzonspor taraftarlığını ekleyerek, güçlü karakterlerine daha da güç katanlardır.

Trabzonsporlu Kadınlar; her daim zaman ve mekân tanımaksızın takımlarına maddi manevi destek olanlardır.

Bordo-Mavili Kadınlar; takımları kazandığında çok mutlu olurlar. Yenildiğinde ise duygusallıklarının üzgün yanını öylesine açık gösterirler ki, sanırsınız dünyaları yıkılmıştır!

Trabzonsporlu Kadınlar; maçları tribünlerde ya da evlerinde, televizyonda ekran başında izlerken de, Bordo-Mavili Keşan ile peştamal giyerek, sırtlarına Bordo-Mavili formalarını geçirip heyecanla yerlerini alanlardır.

Kadın Taraftarlarımız; 1992-1993 sezonunda Trabzonspor’u çalıştıran Belçikalı Teknik Direktör George Leekens’e; “Bana Trabzon’da erkekler futbolu bilirler. sizinle kadroyu yaparlar” denilmişti. Ama burada gördüm ki kadınlarda aynı imiş” dedirtenlerdir.

Trabzonsporlu Kadınlar; Türkiye’de geçen sezon için yapılan bir istatistikte, Süper Lig'de kadın seyirci ortalaması oranını, yüzde 18 ile Trabzonspor adına en yükseğe çıkaranlardır.

Onlar; evladına, kardeşine, ailesine olduğu gibi Trabzonspor’una sahip çıkanlardır. Kadınlarımız nasıl ki; Başarısız olduğunda ya da kendisini üzdüğün de evladını atamıyorsa, ondan vazgeçemiyorsa; aynı duyguları takımı için de taşıyıp, Trabzonspor’una sahip çıkanlardır.

Trabzonsporlu Kadınlar; ömürlük nikâhlara “iyi günde kötü günde” diyerek verdiği sözü, takımı için de geçerli sayanlardır.

Kadın Taraftarlarımız; Dünyada sloganlaşan, herkesin bildiği, ezberlediği, hayat felsefemiz olan “Bize Her Yer Trabzon” sloganını yeterli bulmayıp; “Bize Her Gün Trabzonspor.” diye haykıranlardır.

Unutmayın!

Trabzonsporlu her kadın, Bordo-Mavili renkleri eksik etmeden yaptığı tablonun, yazdığı hayat hikâyesinin, fanatik kahramanıdır.

Trabzonsporlu Kadınlar; “Türkiye’nin T’si olan Trabzon”un, en büyük markası, en önemli kimliği olan Trabzonspor’un, Bordo-Mavili renklerini gönülleri ile akıllarında buluşturan sevdalılarıdır.

Onlar; bu duygularla, “Kadınlar Gününü” senede bir gün, 24 saate değil, senenin her gününe, bordo mavi renklerle nakış gibi işleyerek yayanlardır.

Gururla “Bize Her Gün Trabzonspor” diyerek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap