SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor başkentte de kayıp
6.11.2018

GİRESUNSPOR dün deplasmanda Gençlerbirliği ile oynadığı maça kötü gidişata ‘dur’ demek için çıktı. Ancak Çotanakların hesabı tutmadı. Müsabakanın henüz 12. dakikasında yediği ani golle Giresunspor, maça adeta 1-0 yenik başladı. Hüseyin Kalparlı Giresunspor’un, bu dakikadan sonra ev sahibi takım Gençlerbirliği karşısında gol araması ilk yarıda sonuç getirmedi. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin ise eski takımı Giresunspor karşısında takımını iyi motive ettiği görüldü. Sözeri, maçın ilk dakikalarında skor üstünlüğünü eline geçirerek istediğini de elde etti.

Giresunspor sakatlıklardan bir türlü kurtaramadığı futbolcularından yoksun çıkmasına rağmen sahada oynadığı futbolla sevindirdi. Sergilenen oyuna bakarak konuşursak Çotanaklar, 3 puanı kaçıran taraf oldu. Maçın ikinci yarısında Giresunspor’un gol arayışları devam etse de bir türlü rakip fileler havalandırılamadı. Ev sahibi ekip Gençlerbirliği’nin de ikinci yarıda farkı arttırma çabaları da sonuçsuz kalınca ilk yarıdaki tek gol maçın da skorunu belirledi. Gençlerbirliği yoluna emin adımlarla devam ederken, Giresunspor play-off yolunda büyük yara aldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap