SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zihinsel hazırlığın önemi
30.10.2023

Trabzonspor Karagümrük karşısında istenilen performansı ortaya koyamadı bunun nedenlerine bakacak olursak

1-Trabzonspor lig şampiyonluğundan puan olarak çok uzaklaştığı için takım olarak bir türlü müsabakalara zihinsel a olarak hazırlanamıyor takım öncelikli olarak her maçı şampiyonluğa oynuyor muşcasına her maç şampiyonluk maçı gibi sahaya çıkıp tam kapasiteyi ortaya koyup ona göre performans sağlaması gerekiyor

2- Trabzonspor’da eskiler ve yeni transferlerin uyumu şu an için hiç iyi gözükmüyor.Sporcuların birbirine alışma tanışma birbirini anlama ve daha sonra birbirine pas atma uyarma destek verme yardımlaşma adına çok kopuklar. Takım ruhu oluşması adına bir türlü istenilen seviyeye çıkamıyorlar. Birbirlerine çok uzak ve kopuk oynuyorlar ve kendi aralarındaki saha içerisindeki hem sözlü hem pasif olarak son derece kötü ve yetersiz büyük bir iletişim bozukluğu var .

3- Abdulkadir Ömür daha çok kaleye yakın oynamalı. Daha çok rakip ceza sahası civarında oynamalı oralarda gol atmalı gol attırmalı ve arkadaşlarını pozisyona sokmalı. Fakat Abdülkadir Ömür kaleye çok uzak oynuyor defansa yapmış olduğu yardımlaşma  koşuları öne doğru yapsa arkadaşlarına gol pozisyonu hazırlamaya çalışsa rakip kaleye şut alsa çok daha takıma faydalı oyun olacak ve oynayacak

4- Santraforumuz Onuachu çok fizikli bir santrofor fakat maalesef sağdan ve soldan ortalar gelmiyor . Temposu çok düşük Abdullah hoca mutlaka Enis’e  şans vermeli. Enis destan daha tempolu daha genç daha dinamik bir oyuncu rakip stoperleri çok yoruyor. Bence ilk 11’de görev almalı.

Sonuç olarak Trabzonspor zamana ihtiyacı var iyi olacağını düşünüyorum. Şampiyonluğa  oynayabilecek bir takımı Abdullah hocanın yaratacağını düşünüyorum. Ama maalesef şu anki görüntü tam böyle değil. Takım her maçta şampiyonluk maçıymış gibi oynayıp tam kapasitesini ortaya koymalı. Sezon bitmişçesine oynamak ne Trabzonspor ne de bu oyunculara yakışmıyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap