SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ünal hocaya tam destek
30.09.2018

Trabzonspor’da en büyük sorun, geçmiş yönetiminden bu kadroda kalan satsan satılmaz, atsan atılmaz iki tane futbolcu var. Birisi Kucka diğeri Sosa. Bunlar hem takımın temposunu düşürmekte hem çok top kaybı yapmakta hem de mücadele adına ortaya hiçbir direnç koymuyorlar. Adeta takımı iki kişi eksik oynatıyorlar. Ünal hoca ne yapsın?

 

Müsabakaya baktığımız zaman. Yönetimin çok ucuz maliyetle kurmuş olduğu mütevazi bir kadro ile Ünal hocanın teknik direktör olarak başarı ve iyi performansı ileriki yıllarda Trabzonspor’un şampiyon olabilecek bir kadrosunun iskeletini oluşturmaya başladığını görmekteyiz. Bu Trabzonspor adına kazançtır.

Kasımpaşa karşısında Onur’un mükemmel performansını, Abdülkadir, Burak, Pereira, oynadığı futbol ve attığı gollerle sahanın yıldızı olan Rodallega, Trabzonspor’un galibiyetinde ve 4 gol atılmasında büyük katkı sağladılar.

Trabzonspor’da yavaş yavaş ideal 11 belirlenmekte. Yeni kurulan bir ekipte iyi oynamasına rağmen, inişli-çıkışlı sonuçlar alınabilir. Bordo-Mavililer’de sorunların en başında sağ kanat mükemmel kullanılıyor, Pereira defansif görevini yapmakla beraber çok hızlı ve tempolu şekilde hücuma çıkıp sağ tarafı işletir hale getiriyor. Ama sol tarafta Novak çok ağır ve çok yavaş. Trabzonspor’un bu kanadı işlememekte. Bu büyük sorun. Ayrıca Onazi orta sahada tek oynadığı zaman eğer Kucka oynayacaksa ona yakın oynamalı ve ona defansif olarak yardım etmeli. Rakibin başlatacağı kontra atakları Onazi ile beraber durdurmalı. Kazandıkları toplarla da mutlaka öne doğru çabuk garanti oynamalılar.

Trabzonspor, çok ahlaklı ve bu işi bilen iyi bir yönetime sahip. Ayrıca karakterli bilgili uzun yıllarda takımda kaptanlık yapan, 20 yıldır teknik direktör olan Ünal Karaman’a sahip. Camia biraz sabırlı olursa bu birlik ve bütünlükle gelecek yıl şampiyon oluruz. Tabiki nokta 3-4 oyuncu takviyesinin yapılması lazım.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap