SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor Tatile çıkmış
17.04.2023

İKİ iddiasız takımın  derbisinde hem oyun olarak hem de skor olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Trabzonspor kendi sahasında oynamasına rağmen tam kapasitesini ortaya koyma adına pozisyon üretme adına, rakip kaleyi zorlama adına hiçbir hamle göremedik. Nedenlerine bakalım

1-Trabzonspor’un iki kanadı çok kötü. Sol bek Eren hücuma çıkıyor bir tane isabetli orta atmıyor. Topu hep kötü kullanıyor. Tercihleri yanlış. Önünde ki Markoviç ise orta açmayı sevmiyor. Sürekli dripling yapıyor ve takım oyunundan çok uzak. Sağ ön ve arkada ise iki sağ bek oynuyor. Larsen ve Peres sahanın en kötü iki oyuncusu ne orta yapıyorlar, ne etkili pas atıyorlar adete takımı bir kişi eksik oynatıyorlar.

2-Trabzonspor’un forvet hattı son derece yetersiz. Sahaya santraforuz çıkıyor. Gomez çok yetersiz bir santrafor.  Cornelis bile Gomez’den üç kat daha iyi forvet. Bu Gomez’i kim beğenip almış. Bunun hiç m istatisliklerine bakmamışlarmış tam bir hayal kırıklığı. Trabzonspor’un bu forvet hattıyla gol atması çok zor.

3-Trabzonspor’un en iyi bölgesi orta sahası Bakasetas, Siopis ve Abdülkadir Ömür takımın en güçlü bölgesi. Fakat forvet hattı o kadar yetersiz ki. Onlarla beraber pas alışverişinde bulunmak, pozisyon üretmek, şut pozisyonu hazırlamak mümkün olmuyor. Çünkü orta sahanın forvet hattı ile hiçbir iletişimi yok. Hiçbir pas alışverişi yok. Forvet orta saha oyuncularına servis yapmıyor. Böyle olunca da orta sahasını hayliyle performansı düşüyor.

4- Uğurcan müsabakaya iyi konsantre olmuş. Merkezde Hüseyin ile Denswil rakiplerine tutma konusunda son derece başarılı. Abubakar’ı etkisiz hale getirdiler. Eğer Hüseyin ile Denswil sezon başından beri oynasalardı bu takım bu kadar mağlubiyet almazdı.

SONUÇ olarak şampiyonlar ligine gitmeyi amaçlayan Beşiktaş, Avrupa kupalarına gitmeye çalışan bir Trabzonspor fakat sahadaki futbolcular tamamıyla ligi bitirmiş. Tatile gitmek için gün sayar havasında. Böyle olunca da müsabakada ne futbol vardı. Ne pozisyon vardı. Ne rakip cezasına hamle vardı. Tatsız ve tuzsuz bir maçtı

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap