SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tebrikler Trabzonspor
19.02.2024

Trabzonspor Pendik deplasmanında özellikle ikinci yarı ortaya koyduğu performansla galibiyeti hak eden bir futbol oynadı bakalım neler oldu ?

1- Trabzonspor ilk defa rakibine hiç net pozisyon vermedi rakibi yapmış olduğu tüm hızlı hücumları ve kontratakları engelledi. Bloklar arasında kopma olmadan Berat ve Mendy’nin birbirine yakın oynaması ve rakibin hızlı hücumlarını engellemiş oldu

2- Futbolda bir mevki takıma ne kadar olumlu katkı yapabildiğini Trabzonspor’un sağ bekini izledikten sonra görmüş olduk. Günlerce yazdım söyledim Larsen ve Mehmet bu takımın sağ beki olamaz.  Trabzonspor çok iyi bir sağ bek alarak ve takımın sağ tarafını artık işler hale getirerek tek kanatla saldıran takım değil artık iki kanatla saldıran takım haline geldi. Bu transferi yapanları kutluyorum.

3- Uğurcan’ı tebrik ediyorum ilk defa topu ayağıyla oyna mükemmel şekilde soktu ve çok etkili paslar attı. Zaman zaman takımını da kontra atağa kaldırdı. Konsantrasyonu çok yerindeydi. Kalede bugün çok güven verdi.

4- Trabzonspor’un en büyük zaafı rakibin attığı duran toplarda defans alan markaj yapıyor alan markaj yaptığı için de sürekli rakip toplara vuruyor. Alan markaj değil mutlaka birebir de adam markaj yapması gerekiyor savunma oyuncularının. Burada büyük bir eksiklik var mutlaka hoca bunu düzeltmeli yoksa Trabzonspor duran toplardan çok gol yer.

5- Trabzonspor’da Bardhi ve Trezeguet çok verimsiz olmasına rağmen Trabzonspor yine kanatları çok iyi kullanarak etkili akınlar yaptı. Trabzonspor sonuç olarak son haftalarda çok iyi istikrar yakaladı. Kimse Abdullah Avcı’ya yüklenmesin. Kalite futbol kaliteli oyuncularla oynanır. Hocamız doğru yolda eksik mevkilere yapılacak takviyelerle bu takım çok daha iyi yerlere gelir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap