SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tebrik Ediyorum
29.01.2023

1-Nwakaeme’ye 7 milyon Euro vermeyip de arkadaşlarına asla pas vermeyen, orta yapmasını bilmeyen, takım oyunu ile alakası olmayan,kafasını yere eği bir mahalle topçusu gibi, her topu ayağına aldığında çalım atmaya çalışan 11 Milyon Euro’ya verip de Trezeguet’i alanı tebrik ediyorum.

2-Sörtloth ve Cornelius gibi golcülerden sonra topu ayağında tutup koruyamayan arkadaşlarına bir tane garanti pas vermeyen,  birebirde çalım atamayan, yapılan kenar ortalarda o boy ile kafaya çıkamayan ve tüm akınlarda doğru pozisyon alamayan, gol vuruşu isabet oranı çok düşük olan, ancak PTT liginde oynabilecek Maxi Gomez’i transfer edenleri tebrik ediyorum.

3- Elinde Abdülkadir Ömür gibi özel bir yetenek varken, buna öz güven verip, oynatıp parlatıp 30 Milyon Euro’ya satmak varken, 3 Milyon Euro verip de bir halı saha oyuncusu olan Bardhi’yi transfer edip takıma koyanları tebrik ediyorum. Ayrıca hava olarak Messi , futbol olarak ise 25 yaşında bitmiş, fizik olarak kendine hiç bakmamış, sahada varlığı ve yokluğu belli olmayan Yusuf Yazıcı’yı transfer edip, Abdülkadir Ömür’ün geleceğini bitirenleri tebrik ediyorum.

4-Şampiyon takımın kadrosu korunur 3 veya 4 tane üst düzey oyuncu alınır. 2-3 tane genç oyuncu takviyesi yapılır. Ve lige böyle başlanır. Şampiyon takıma herhalde dünya tarihinde ilk defa oluyor 13 tane transfer yapanları tebrik ediyorum. Özellikle de Bartra gibi ağır, güçsüz, çok pozisyon hatası yapan her maçta takımına gol yediren bir oyun nasıl alınır ? Defansta Larsen gibi yetenek ve kapasite olarak çok sınırlı olan birinin transfer edilmesi şaşkınlıkla takip ediyoruz. Bu transferleri yapanları da tebrik ediyorum.

Sonuç olarak bu takımın geçen yıl şampiyon olmasında emeği geçenlerinin hepsini tebrik ediyorum. Bu yılda bu transferleri yaparak bu kadroyu oluşturan ve bu yıl bu takımı bu hale getirenleri de tebrik ediyorum. Maalesef erken havlu.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap