SON DAKİKA
SON DAKİKA


Taraftarımız nerede?
21.04.2019
Trabzonspor, Malatyaspor karşısında ortaya koymuş olduğu iyi futbolla beraber galibiyeti hak etti. Ünal Hoca oyuna yapmış olduğu müdahaleyle takımın galip gelmesinde çok büyük katkı sağladı. Müsabaka boyunca santrafor mevkiinde oynayan Ekuban, takım oyununa uyum sağlayamadığı için orta sahadan gelen Abdülkadir Ömür, Yusuf, Sosa ve Nwakaeme’yle yeterince pas alışverişinde bulunamadı. Yusuf’un, çok iyi oynamasına rağmen ofansif olarak takıma daha çok katkı sağlaması gerekiyor. Daha çok sonuca göre hareketler yapması gerekiyor, yani hem asistler yapmalı hem de goller atmalı. Müsabaka içerisinde Sosa, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, defans ve kalecinin ortaya koyduğu performans mükemmeldi. Takımın daha çok pas yapmasında oyunda üstünlük sağlamasında ve topa daha çok sahip olmada, oyunun yönünü değiştirip etkili ataklar yapmalarında çok katkı sağladılar. Fakat takımı sonuca taşıyan, Nwakaeme’nin bireysel performansı oldu. Hem attığı golle hem de yapmış olduğu asistle Trabzonspor’un kurtarıcısı oldu. Bugünkü müsabakanın özetine bakacak olursak mükemmel bir Ünal Hoca vardı. Mükemmel bir Nwakaeme vardı. Mükemmel bir Sosa ve Abdülkadir Ömür vardı. Ve kazanmak isteyen bir Trabzonspor vardı.

Trabzonspor’da eksik olan şu; Trabzonspor defanstan dönen toplara sahip olduktan sonra çok çabuk öne doğru garanti oynayarak etkili kontra ataklar yapamıyor. Ünal Hocanın kontra ataklar yapma adına takımı çalıştırması gerekiyor. Bu kadar altyapıdan oyuncunun olduğu Trabzonspor büyük başarılar elde ederken, taraftarların stadı doldurmaması çok üzücü ve düşündürücü. Eğer büyük takımsanız, büyük Trabzonspor taraftarıysanız mutlaka gelip o tribünleri doldurmak zorundasınız. Taraftar olmanın vermiş olduğu sorumluluğun mutlaka yerine getirilmesi lazım. O Trabzonspor’u coşturmalı. Adeta takımın 12. adamı olmalı. Trabzon şehrine bu durum yakışmıyor. Daima futbolcu taraftar ister, sahada ortaya iyi performans koyma adına mutlaka tribünlerin dolması şarttır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap