SON DAKİKA
SON DAKİKA


Taktiksiz Trabzonspor
23.09.2018

Trabzonspor’un dün akşam ne oynadığı nasıl oynadığını kimse anlamadı. Sahada taktiksiz, sistemsiz ve oyun kurgusundan çok uzak bir takım gördük ve izledik. Trabzonspor’da hiçbir oyuncu tam kapasite ile oynamadı. Bir tek Abdülkadir Ömür takımını tek başına sırtlamaya çalıştı ama tek başına yetemedi.

Bordo-Mavililer, Galatasaray maçındaki ölümüne mücadelesini diğer maçlara da yansıtması lazım. Ölümüne mücadele edip o maçta oynadığı gibi diğer maçlarda da oynamazsa çok mağlubiyetler gelir. Geçen hafta Alanya’da bu hafta kendi evinde Göztepe’ye alınan mağlubiyetleri çok görürüz.

Dün akşam defansta aşırı kötüydü. Kademelerde ve aralarında uyumsuzluk görüldü. Özellikle Onur’un yediği iki gol onun kalitesine hiç yakışmadı. Onur gibi bir kalecinin bu tarz goller yememesi lazım. Daha önce böyle gol yediğini hatırlamıyorum.

Trabzonspor’da orta alan oyuncularının daha çok sorumluluk alması lazım. Sosa, Yusuf, Burak ve sonradan oyuna giren Nwakaeme ve Olcay’ın artık goller atıp takımına katkı yapması gerekiyor.  

Dün akşam hakem kararlarına da değinmek istiyorum. VAR diye bir şey çıktı güzel uygulama ama doğru kullanılması lazım. Trabzonspor’un ilk golü VAR uygulaması olmasaydı ofsayt gerekçesi ile gol sayılmayacaktı. Ama Rodallega’nın attığı gol öncesinde Burak’ın eline değmediğini de gördük. Bu da bence yanlış karardı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap