SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takımın Takviyeye İhtiyacı Var
16.07.2023

Trabzonspor, hazırlık maçında elindeki en iyi kadroyla sahaya çıktı. Hoca kafasında düşündüğü ilk 11’i görmek istedi fakat söylediğimiz gibi hazırlık maçı olduğu için takım tam kapasitesini ortaya koymadı.  Hiçbir futbolcu yüzde yüz performansla oynamayınca haliyle hem bireysel hem takım performansı istenilen düzeyde olmadı. 

1-TRABZONSPOR bu yıl şampiyonluğa oynayacaksa mutlaka takıma takviyeler yapmalı. Özellikle stoper ve santrafor mevkiine üst düzey oyuncu almalı. Hoca Gomez’e vereceği şansı Enis Destan’a vermeli. Trabzonspor’un mutlaka Enis Destan’ı kazanması lazım. Böyle yetenekli bir santrafor daha çok şans bulmalı.

2- TRABZONSPOR’DA oyuncu kadrosu yapılacak takviyelerle şampiyonluğa oynar.  Ama her şeyden önce buna bütün camianın inanması lazım özellikle taraftarının bütün müsabakalara gidip takımı desteklemesi lazım. Futbol Takımı’nda bu inançla birleşip bütünleşmesi lazım.

3-Trabzonspor’un orta sahada lider oyuncusu Abdülkadir Ömür on numara pozisyonunda oynamalı. Çok geri gelmeden ofansif oynamalı. Antrenman haricinde yapacağı tek şey Messi hangi pozisyonlarda top alıyor, hangi pozisyonlarda kaleye şut atıyor, hangi pozisyonlarda arkadaşlarına asist yapıyor bunları izleyip ona göre oynaması lazım. Bunları yaparsa tüm enerjisini ofansif olarak kullanırsa atacağı goller ve attıracağı goller ile önümüzdeki sezonun yıldız futbolcusu olur. Barcelona Abdülkadir Ömür’ü en az 30 milyon Euro’ya transfer eder.

SONUÇ olarak başkan ve yönetim çok borçlu bir takım aldılar. Takımın maliyeti 45 milyon Euro. Kadro maliyetini 25 Milyon Euro’ya indirip  takımı şampiyon yapabilirler burada da dikkat edilmesi gereken maliyeti yüksek verimsiz oyuncuları göndermek. Bunların yerine iki nokta transferle şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturulabilir. Hoca için şu aşamada konuşmak çok erken. Lig başladığı zaman takımı taktiksel, zihinsel ve fiziksel nasıl hazırladığına bakıp ona göre fikir sahibi olacağız.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap