SON DAKİKA
SON DAKİKA


Spor akademilerinde tez olur
21.04.2023

Trabzonspor, Sivasspor karşısında yeni bir hoca ile başladı. Maçtan daha önemli bir kulüp adına olması ve olgunlaşması gereken bir takım işler vardı. Nedir bunlar ?

1-Trabzonsporlu futbolcular, hala içerde bir sürü alacakları var. Kulübün geleceği ile ilgili endişeleri var. Yeni gelen başkan ve yönetim henüz sorunları çözmüş değil. Hala takım içerisinde ki birlik bütünlük ve takım ruhu dağılmış ve bütünleşmemiş.

2-Hiçbir hoca iki günde takıma katkı veremez. En büyük yanlış hoca yanına ihsan hocayı alacaktı. Onunla birlikte takımı hazırlayacaktı. Onunla birlikte takımı kuracaktı. Onunla birlikte takımı sahaya sürecekti. Bu geçiş sürecinde sezon sonuna kadar böyle gitmeliydi. Büyük bir yanlış.

3- Maalesef kulüp içerisinde bu kulübün kültürünü, felsefesi ruhunu ve değerlerini bilip bunları futbolculara ve gelen hocaya aktarabilecek eğitimli kültürlü güvenilir bir eski bir teknik adam veya futbolcu olmadığı için maalesef kimliğinden ve kültüründen felsefinden ve ruhundan uzaklaşan bir Trabzonspor futbol takımından başarı beklemek olanaksız ve mümkün değildir.

Sonuç olarak bir yıl önce şampiyon olan bir takımın bu kadar kısa sürede başarısız olması bunu Trabzonspor’a yaşatan bu kişiler çok iyi analiz edilmeli. Üniversitelerde ki spor akademilerinde tez konusu olarak incelenmeli ve ders olarak bütün futbolla ilgilenen herkese aktarılmalı. Bütün Trabzonspor, camiasını ve taraftarını bu kadar çok büyük başarıları, bu kadar çok büyük bir başarısızlığa taşıyan sorumlu herkesi başkanı, yönetimi, hocası, kimlerse hepsini kutluyorum. Tebrik ediyorum. Eski bir futbolcu ve tribünlerin başbakan Lemi olarak bağırdığı futbolcu olarak tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap