SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sorumlu Delikanlı Kimse Söylesin
9.04.2023

Trabzonspor deplasmanda mağlup oldu. Nedenlerine sürekli yazıyoruz ve maalesef takım içerisinde ki tüm sorunları çözebilecek ne değişim oluyor, e gelişim oluyor, nede birisi birisi bu kulübü ayağa kaldırabilecek bir sinerji ortaya koyuyor.

1-Sezon başında yapılan yanlış transferler ve ekonomik sorunlar ve en önemlisi mükemmel oynayan futbolcular yerine yapılan yanlış transferler futbolcuların birbirlerine karşı olan sevgisini ve saygısını da bitirdi. Takım içerisinde büyük gruplaşmalar oldu. Sevgisizlik hakim oldu. Arkadaşlık bitti. Yardımlaşma bitti. Takım için ve arkadaşlık için yüreğini parçalayan karakter yapısında ki futbolcuların hepsi bu süreçten sonra psikolojik olarak çöktü ve ortaya mücadele edecek hem zihinsel hem fiziksel güçleri kalmadı. Takımı bu hale getiren 15 tane yanlış transfer yapıp takım içerisinde ki tüm değerleri yok eden sorumlulardır.

2-Futbolcular, ruhsal yönden psikolojik olarak çökmüşler. Hiç kimse tam kapasitesi ortaya koymuyor. Kafalarına göre oynuyorlar.Herkes kulübün geleceğinden endişeli. Buda sahaya yansıyor.

3-Takımda ruh yok. Takım halinde savaşan, mücadele eden, rakibi oynatmayan, rakibin mücadele gücüne ve performansına direnmeyip karşılık vermeyen bir oyuncu topluluğu var. Herkes takım için değil kendi adına sahaya çıkıp bir şeyler yapmaya çalışıyor. Futbolda takım oyunu olduğu için Trabzonspor kaybediyor.

4-Çoğu futbolcu başkana ve yönetime veya hocaya güvenmiyor. Ve bunları protesto etme adına sahada mücadele etmiyor. Sürekli bireysel büyük hatalarla takımın mağlup olmasını sağlıyor.

5-Trabzonspor’da görünen şu ki Kasımpaşa’ya karşı değil Urfaspor’a karşı bile oynasalar kaybedecek. Çünkü kazanmak isteyen bir takım yok. Taraftarına da küskün bir takım var. Sezon başından beri tribünleri doldurmayan taraftara ve camiaya karşı takımın bir protestosu olduğunu görmekteyiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap