SON DAKİKA
SON DAKİKA


Siyaset istedi böyle oldu
30.04.2023

Maalesef Trabzonspor, hoca değişiyor olmuyor, oyuncular değişiyor olmuyor, son 5 yılın en başarılı futbol takımı sırada bir takım oldu.

1-Bir futbol takımında 14 tane yabancın varsa ve bu takımın oyuncuları bir yıl önce şampiyonsa şampiyon olan futbol takımın oyuncularına 8 aydır para ödemiyorsan bu mağlubiyetler kaçınılmaz olur. Hiçbir yabancı futbolcu mücadele etmez. Maalesef bunu gören yerli oyuncularda onlarla beraber aynı düşünceye sahip olduğu için takım tamamen çöker.

2- Zihinsel olarak Trabzonspor bitmiş. Hem lige hem de kupaya havlu atan takım  müsabakalara hiç motive olmuyor. Oyuncuların konsantrasyon düzeyi sıfır. Hedefsiz kalan futbolcular paralarını da alamayınca lig bitse de evimize gitsek veya birçok oyuncu takımı sabote ediyor.

3-Bu takımın başkanı kim ?  Yönetimi kim ? Neden bu takım sahipsiz kaldı. Bu takımın taraftarı nerede ? Kulüp içerisinde neler oluyor ? Siyaset takımı teslim aldı. Uzun süredir el altından yönetip yönlendiriyor. 3 milyar TL borç. Şamar oğlanına dönen bir Trabzonspor. Trabzonspor tarihinde hiçbir bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Ünal hoca şampiyonluğa takımı taşırken, siyasi müdahalelerle onun istifa etmesini sağlayanlar gelsinler bugün kulübün borçlarını ödeyip takımı şampiyon yapsınlar.

SONUÇ olarak maalesef siyaset sadece Trabzonspor’u değil Türk futbolunu batırdı.  Büyük takımların ortalama 5 Milyar TL borcu var. Hem ekonomik olarak battılar hem de sportif başarı olarak Avrupa kupalarında yoklar. Herşeyi yönetmek isteyen siyaset futbolu da bu duruma getirdi. Ve hakem hataları ayrı büyük facia. Topu görse bomba diye karakola getirecek adam maalesef  Türkiye Futbol Federasyonu’na başkan oldu.  Hiç kimse sahada futbolcu kadrosuna ve performansına bakmıyor. Takımlarına nasıl haksız kazanç elde ettirmeye çalışıyorlarsa siyasi ve camia gücünü kullanarak maalesef Türk futbolunu ve Trabzonspor’u bitiren aynı zihniyettir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap