SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sıfır.. sıfır … sıfır
5.04.2023

Trabzonspor, lige havlu atmıştı. Kupayı kazanma ihtimali vardır. Avrupa’ya gidebilmesi için mutlaka kupayı müzesine getirmek zorundadır. Ankaragücü karşısında ise biraz daha konsantre olmuş, kazanmak isteyen bir Trabzonspor gördük. Kupayı kazanmak için bu mücadele gücü, bu performansı yeterli değildir. Mutlaka bu performansın artırması gerekir. Takım çok dağınık oynamakta. Sağ bek Peres ve sol bek Larsen çok kötü ve çok formsuz. Ön libero Doğucan bu takım için çok yetersiz. İlk yarıda eğer Abdülkadir ve Markovic’in performansı olmazsa… Yazmaktan bıktık zaten en büyük yanlış sezon başı yapılan transferler.

Trabzonspor’un santrforu yok. Gomez forvet değil. Süper Lig’de belki oynar. Santrfor oynayamadığı için kendisini sağ kenara çekerek orta açıyor. Bu takıma güvenip de forvet almayan yönetimin ne yaptığını anlamak mümkün değil. Hoca son derece yanlış kadro ile çıkıyor. Oyuncu değişiklikleri yanlış. Abdülkadir Ömür asla oyundan çıkmaz. Siopis ile Doğucan yan yana oynamaz. Sanki bu takım hiç antrenman yapmıyor. Kuvvet ve kondisyon sıfır. Zihinsel hazırlık, müsabakaya konsantrasyon ve motivasyon sıfır. Taktiksel olarak oyuncu değişimi olarak sıfır. Bu takım nasıl maç kazanacak?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap