SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sahada Yoklar Yoklar Yoklar
2.04.2023

TRABZONSPOR, Kayserispor maçında mağlup oldu ve bugün başarısız bir Trabzonspor izledik nedenlerine bakalım

1-Trabzonspor’da yapılan tüm transferlerin hepsi yanlış ve yetersiz. Bu transferleri kim yapmışsa Trabzonspor’u bu yıl ki başarısızlığını hazırlamış oldu. Sadece sahada futbol olarak değil, ekonomik olarak da Trabzonspor’u çökerttiğini söyleyebilirim.

2-Bartra, Bardhi, Trezeguet, Yusuf, Gomez bunların hepsini topla takıma Nwakaeme kadar faydalarının olmadığını görmekteyiz. Rakibin yaptığı tüm akınlarda Bartra bırakın Trabzonspor’da oynamayı 2. Lig B kategorisinde kapasitesin oynayacak kapasitede oynayacak bir oyuncu. Hüseyin 10 tane Barta eder. Bartra’nın yapmış olduğu hataların 10’da birini Hüseyin yapmış olsaydı tribünler ayağa kalkardı. Çok büyük tepki gösterirdi. Ama maalesef bize yapılanlar gibi yerli oyuncuya tepki var ama yabancı oyuncu takıma her maç gol yedirse bile taraftar yine alkışlamaya devam ediyor.

3-Yusuf Yazıcı, sahada EYT’li olmuş gibi yani yeni emekliliğini hak etmiş oyuncular gibi salahana salahana gezip duruyor. Bu kadar güçsüz ve temposuz bir Yusuf’u sahada izlemek insanı hayretler içerisinde bırakıyor. Bu kadar sürede Milan’a 3 gol atan bir oyuncu emekliler gibi Trabzonspor’a dönmesi gerçekten genç futbolculara gösterebileceğimiz en iyi örnek.

4-Trabzonspor’da maalesef başkan ve yönetim sporcuların kaç aydır ödemelerini yapmıyormuş. Yerli futbolcu olsa takımıdır canla başla mücadele eder. Trabzonspor ruhu için oynar. Dahima para ikinci plandadır. Ama sahada 8 tane yabancı oyuncu varsa. Hepsi paraya bakar. Başkan ve yönetimde bunların parasını ödemezse herkes vurdum duymaz kafasına göre oynar. Takım sahada 3’te yer 5’te yer.

5-Trabzonspor’da maalesef hoca yok. Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Orhan hoca yeteneksiz ve deneyimsiz. Hocasız bir takımla sahaya çıktık. Bu sonuçları çok daha fazla göreceğiz.

Sonuç olarak sezon başından beri tribünlere gelip doldurmayan takımına tam kapasite ile destek vermeyen taraftarda bu başarısızlıktan sorumludur. Bu kadar yanlışların ve eksiklerin olduğu futbol takımında başarı beklemek hayalciliktir.   

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap