SON DAKİKA
SON DAKİKA


Olmaz olmaz olmazzzz
20.12.2023

Trabzonspor İstanbulspor karşısında istenilen performansı ortaya koyamadı. Nedenlerine bakalım ?

1-     Trabzonspor müsabakaya zihinsel olarak hiç hazırlanmıyor. Futbolcular tam kapasitelerini ortaya koymuyorlar bir Fenerbahçe maçına çıkmış oldukları hırs azim mücadele gücü ve kazanma arzusu tam kapasite ortaya koyma anlayışı yok. ve böyle olunca da bir takım ruhu oluşmuyor. Taktik ve oyun disiplini bozuluyor ve hata üstüne hata yapılıyor ve iyi sonuç alınamıyor.

2-     Futbolcular artık şampiyonluktan uzaklaşınca maç seçiyorlar. Taktik ve oyun disiplini bozuyorlar tam kapasitelerini ortaya koymuyorlar. Taktik olarak da kötü oynamaya başlıyorlar ne yapmaları gerekiyor ? Bir kanatlardan saldırırsın kanatlardan mükemmel ortalar atarsın Onuachu ile buluşturursun gol olur. Sonra ne yaparsın kanatlar kapalıysa merkezden Abdulkadir Ömür‘le ve Bakasetasla verkaç yaparak uzaktan şutlar atarak defansla kaleci arasına sürpriz adam kaçırarak goller bulursun. Maalesef bunları da yapmıyorsun merkezden de hiç akın olmuyor o zaman taktik olarak da çok yetersiz kalınca haliyle pozisyon bulamıyorsun.

3-     Üç Trabzonspor’un sağ beki de sol beki de çok kötü. Bunlar birincilikte ancak oynarlar. Larsen hata üstüne hata yapıyor. Çok kolay çalım yiyor ve topu oyuna sokma becerisi yok.  Beksiz oynasak daha iyi. Sol bek Eren’de Larsen’in aratmıyor. Çok yetersiz her aldığı topta yüzünü kendi kalesine doğru dönüyor. Çok pas hatası ve top kaybı yapıyor. Trabzonspor’u rakipler kanatlardan yıkıyor sağ bekte sol bek yıkıyor. Trabzonspor’u un mutlaka hem sağ beke hem de sol beke takviye yapması şart.

Sonuç olarak Trabzonspor’daVisca, çok formsuz Trezeguet, çok formsuz Bakasetas mutlaka performansını artırmalı.  Berat eski günlerine dönmeli ve sağ bek ve Sol bek’e takviye yapılmalı yoksa Trabzonspor’un hem bu yıl hem gelecek yıllardaki şampiyonluğa oynamama iddiası bana göre bu kadroyla bu anlayışla bu yetersizliklerle olmaz olmaz olmaz..

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap