SON DAKİKA
SON DAKİKA


Memleket sevdası
17.02.2023

1-Ülkemiz, tarihi bir felaket yaşamakta. Çok üzgünüz. Allah böyle bir acı, kimseye yaşatmasın.  Depremde hayatını kaybeden tüm canlarıma Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet -olsun. Nur içerisinde yatsınlar. Yakınların ve tüm ülkenin başı sağolsun


2-Memleketimin insanının ne kadar ülkesini sevdiğini görmekteyiz. Bu felaket karşısında hep birlikte el ele verip Beşiktaşlısı, Ankaralısı, Bursalısı, Antalyalısı hep bu akşam ki gibi olmalıyız. Hak ve adalet duygusunda kopmamalıyız. Doğruluktan dürüstlükten ve ahlaken en üst düzeyde olup birleşip bütünleşip memlekete sahip çıkmalıyız.


3-Yukarda yazdıklarım müsabakadan çok daha önemli değerler. Müsabakaya gelince Abdullah hocanın elindeki oyuncu kadrosu taktik olarak size fazla seçenekler sunmuyor. Özellikle forvetteki Trezeguet ve Gomez hattı birbiri ile uyumsuz iki futbolcu. Bu futbolcularla kontra atak oynayamıyorsunuz. Kanatlardan yapılan akınlarda da kafa vuracak kimse olmadığı için kanat ortaları da boşa gidiyor. Merkezden yapacağını akınlarda ise Gomez ne top tutabiliyor, ne arkadaşlarına şut pozisyonu hazırlayabiliyor. Ne orta sahaya verkaçlara görünüyor. Böyle olunca Trabzonspor'un net pozisyon üretmesi imkansız. Bu forvet hattı ile de şampiyonluğa oynaması münkün değil


4-Abdullah hoca 4'lü bir orta saha ile kendi sahamızda sahaya çıktı. Umarım deplasmanda 4'lü orta saha ile sahaya çıkar. Daha çok kontra atak ile hücum yapabilecek orta saha ve forvet oyuncularını tercih eder. Özellikle Abdülkadir Ömür'ü sağ önde ve ofansif orta sahada daha çok geriye değilde defans ile kaleci arasına sürpriz derin koşular yapmasını sağlayacak bir taktik ile oynamalı. Mutlaka Abdülkadir Ömür ve Bakasetas kaleye daha yakın oynamalı. Rakipten dönen bütün topları almalı. Skora katkı sağlamalılar. Gol atmalı ve gol attırmalılar.

Sonuç olarak Trabzonspor iyi futbol oynadı, iyi mücadele etti. Çok iyi bir takım ruhu var. Herkes tam kapasitesini ortaya koydu. Bu kollektif mücadele anlayışı ikinci maçta takıma turu getirir.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap