SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lütfen bu yazıyı okuyun
1.10.2023

Trabzonspor, Pendikspor karşısında futbol olarak çok üst düzey performans koymasa bile alınan 3 puan moralli ve iyidir. Bakalım neler oldu ?

1-Trabzonspor taraftarı 6 maçta takım 3 yenilgi alınca bu yıl takımın şampiyonlukta havlu attığını düşündü. Maçlara gelmiyor. Takım 3 mağlubiyet alınca camiaya bir güven umut vermiyor. Bunları topladığımız zaman büyük bir motivasyon düşüklüğü var. Halbuki çok maç var. Taraftar mutlaka tribünleri doldurmalı. Takımı ateşlemeli. Camiayı ayağa kaldırmalı ve şampiyonlukta bizde varız mesajını vermeli.

2-Hiç kimse inanmıyor fakat ben inanıyorum. Çok şey kaybedilmiş değil. Önümüzde oynanacak çok maç var. Uğurcan eski günlerine dönsün. Hataları goller yemesin. Şampiyon olduğumuz yıl oraya nasıl büyük performans koymuşsa aynı performansı sergilesin. Bu oyuncu kadrosu şampiyonluğa çok rahat oynar. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile çok rahat yarışır. Kadro kalitesi kesinlikle bu takımlardan aşağı değil hatta aynı seviyede ve Beşiktaş’ın kadrosundan da daha iyi bir kadromuz var.

3-Trabzonspor’un bu yıl ekstradan çok önemli bir taktik organizasyona sahip olduğunu görmekteyiz. Belli ki duran toplardan yani Kornerlerden frikiklerden, rakip ceza sahasına attığımız yan toplardan çok gol atacağımız kesin. Onuachu gibi bir santraforunuz varsa her maçı kazanabilirsiniz. Takım için büyük avantaj. Ayrıca Bakasetas’ın frikiklerini unutmamak lazım. Abdülkadir Ömür, Bakasetas ve Trezeguet, Visca, Mendy, Onuachu bu kadar yetenekli oyuncular hiçbir takımda yok. Fakat şansız kaybedilen maçlardan sonra bir özgüven kaybı var. Birde takım ruhu tam oluşamadı. Biran önce takım ruhunun yakalanması lazım. Herkesin birinci dakikadan maç bitene kadar taktik ve oyun disiplini içerisinde tam kapasitesini ortaya koyarsa bu takım her takımı yener. Ama önce inanmak ve takım ruhu.

Sonuç olarak Pendikspor karşısında oynanan futbol çok üst düzey olmasa bile yukarda yapmış olduğum öneri, tavsiye ve destek dolu mesajlarını. Camia, taraftar, hoca ve futbolcular alıp okuyup buna göre Camianın her birine Üzerine düşen sorumluluk bilincinde hazırlanabilirse o birliktelik oluşur ve ligde bambaşka bir Trabzonspor görme imkanımız doğar. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap