SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lobisi olan kazandı
7.06.2023

1-Trabzonspor ligin son maçında birçok oyuncusundan yoksun Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Hoca bu maçta birçok genç oyuncuya şans verdi. Yeni sezon öncesinde genç oyuncuların son durumunu gördü. Gelecek yılın kadro planlamasında bu gençler olacak mı olmayacak mı ? Hep beraber göreceğiz. Trabzonspor deplasmanda yense ligi 5’nci bitirecekti. İdeal kadro ile çıkan Başakşehir karşısında çok farklı bir sonuç beklemek hayalcilik olurdu. Sonuç olarak Trabzonspor kaybetti.

2-Trabzonspor’un geleceğini inşa etme adına hoca ve başkan Ertuğrul Doğan birlikte çalışmakta. Maalesef bunların ikisi de çok yetersiz. Bu yüzden Trabzonspor’un geleceğini inşa etme adına Trabzonspor yönetimi, teknik kadrosu ve idari kadrosu güçlendirilmeli. Bjelica’nın yanına mutlaka Trabzonspor’un değerlerini bilen Karadeniz kültürünü bilen uzman bir ekip lazım. Yoksa bunlar yar saçların lüle lüle Trabzonspor gelecek sezonda sana güle güle olur.  

3-Trabzonspor’da bu futbolcu kadrosu çok yetersiz. Eğer önümüzdeki sezon şampiyon olmak istiyorsa mutlaka bir tane ortasaha bir tane de forvet alsın gelecek sezon şampiyon olur.  Başakşehir her zaman ki hakemlerle Trabzonspor karşısında galip gelmeyi başardı.  Başakşehir Federasyon takımı o yüzden Başakşehir ve Trabzonspor şampiyonluğa oynarsa her zaman Başakşehir Trabzonspor’u yer

Sonuç olarak Trabzonspor bu sezon şampiyonluk yarışından çok uzaktı kaldı. Geriye dönüp bakıldığında ders alınması gereken birçok konu olduğu aşikar. Yönetim ve hocanın şehrin kültürel yapısına bilen bu takımda oynamış ve şehrin dinamikleri hakim isimlerle birlikte iş birliği yaparak gelecek sezonun Trabzonspor’u inşa etmesi lazım. Trabzonspor formasını koyduğu her yerde zirveye oynamak zorundadır.  Umarım derslerden hata alınır ve gelecek sezon Trabzonspor yeniden zirveye ortak olur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap