SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kulübüme Tavsiyelerim
15.01.2023

Trabzonspor, lige tutunma adına çok önemli bir galibiyet aldı. Bu müsabakada iyi futboldan daha önemli olan şey 3 puandı. Trabzonspor, iyi oynayarak hak ederek 3 puan aldı. Neler oldu ?

1-Sayın Başkan ve hocaya önerim Gbamin, Bardhi, Yusuf Yazıcı, Naci Ünüvar’dan bir an evvel vedalaşmalı ve kurtulmalı. Maxi Gomez ile Aboubakar’u takas etmeli.

2-Abdullah hoca mutlaka söylüyordur. Uyarıyordur. Trabzonspor taraftarına bir görev vermek istiyorum. Trezeguet’i yakaladıkları zaman “ Trezeguet oğlum kafanı kaldır. Çalım atmadan önce belki gol pozisyonunda olan veya gol pozisyonuna koşan bir futbolcu arkadaşın vardır. Ona pas atmak için veya asist yapmak için lütfen kafanı kaldır” diye Trezeguet’i uyarsınlar.  Veya Trezeguet, Nwakaeme’nin nasıl ortalar attığını ve nasıl asistler yaptığını izlesin. Onları izlerse belki takıma daha fazla faydalı olur.

3-Trabzonspor bu yıl hücum hattında çok güç kaybetti. Çok sakatlıklar oldu. Nwakaeme ve Cornelius’un yerini Trezeguet ve Gomez dolduramadı.  Defans bölgesinde yaşanan sakatlıklar takımın birçok müsabakada tam kadro ile çıkmasını engelledi. Zaman zamanda Abdullah hocanın şans verdiği güvendiği oyuncular takımı sanki protesto eder gibi tam kapasitesini ortaya koymadı. Böyle olunca da Trabzonspor birçok maçta kötü sonuçlar aldı. Naci’yi mi oynatırsınız ? Djaniny mi oynatırsınız ? Gbami’'in oynatırsınız ? Denswil’i mi oynatırsınız ? Denswil ve Djaniny’i 11’e dönmesi güç kaybını önledi. Bazı oyuncular Abdullah hocanın ayarını bozuyor.

Bu takım hiçbir şey kaybetmiş değil. Başkan, yönetim ve hoca en önemlisi taraftar. Taraftar coşarsa coşturursa takımın arkasında durursa tam kapasitesi ortaya koyarsa 1-2 hamle ile birçok şey düzelir ve takım şampiyon olur. Kimse unutmasın Galatasaray’ı 8 maç 90+ küsürde 38 yaşındaki Gomis’in attığı goller ile bu duruma getirdi. Lig uzun maraton her şey değişir. Haydi taraftar.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap