SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kulübü batağa çekenlere kızın!
9.08.2018

BERABERLİK İYİ SONUÇ

TRABZONSPOR, Başakşehir ile zor bir maça çıkacak. Başakşehir’in kadrosu Trabzonspor’dan iki gömlek daha üstün. Tecrübeli ve oturmuş bir oyuncu grubuna sahip. Bordo-mavililer açısından zor bir deplasman. Temennimiz Trabzonspor’un kazanması
ama beraberlikte iyi sonuç demektir.

BURAK SIKINTISI

BURAK’IN olmayışı Trabzonspor açısından büyük sıkıntı. Burak özellikle deplasman maçlarında önemli bir gol silah. Burak’ın
olmadığı zamanlarda yeri doldurulamadı. Yerine oynayanlar da Burak’ın yeteneği ve kapasitesinde değil.

SAVUNMADA PROBLEM

TESCİL sorunu çözülemezse Trabzonspor büyük sorun yaşayacak. Yeni transferler Başakşehir maçında olmazsa, savunma bölgesinde problem olacak. Trabzonspor’un şu an bile zaten üst düzey 3 oyuncuya ihtiyacı var. Bunlar sağlanmazsa kadro sağlam olmaz.

TARAFTAR HAKSIZ

TARAFTARIN Zeki Yavru’ya tepki vermesine anlam veremiyorum. Zeki, Trabzonspor’un kültürünü, felsefesini ve ruhunu
taşıyan bir oyuncudur. Zeki her zaman ilk 18’de kendine yer bulabilir. Trabzonspor taraftarı Zeki’ye kızacağına, 10 yılda 156 oyuncu alıp da kulübü borç batağına sokanlara kızsın. Onlara tepki göstersinler. Zeki, Trabzonspor’un çocuğudur.

KARAMAN’A GÜVENİYORUM

TEKNİK direktör Ünal Karaman tek başına başarılı olamaz. Yönetim, yardımcıları ve futbolcularla birlikte başarılı olur. Şu anda da Trabzonspor’u düşünen ve benimseyen bir yönetim var. Trabzonspor’un başarısı için ortaya iyi mücadele koyuyorlar. Teknik direktör Ünal Karaman’ın eline iyi bir kadro verilirse başarılı olur. Bu kadro sağlanamazsa başarılı olamaz. Henüz Trabzonspor’da bu sağlanmadı. İyi bir kadro kurulmadı. Ben yine de Ünal Karaman’a güveniyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap