SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kötünün iyisi
29.04.2024
Trabzonspor Gaziantep karşısında ilk yarı çok kötü oynayıp iki sıfır yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarı ortaya koyduğu performansla sahadan galip ayrılmayı başardı.
Trabzonspor defansında büyük problem var, takımın özellikle sol bek ihtiyacı olduğu kesin. Mendy ile Denswil maalesef rakibe çok net pozisyonları böyle verebiliyorlar ve Trabzonspor da her müsabakada çok rahat gol yiyor.
Önlerinde Berat geçen hafta iyi oynasa bile bu hafta çok formsuzdu.
Antep’in yapmış olduğu hızlı hücumları ve kontakları kesme adına orta sahada hiçbir varlık gösteremedi ve bu yüzden Trabzonspor iki gol yedi fakat devre arasında hoca ne yapmışsa bambaşka bir Trabzonspor izledik. Abdullah hoca yapmış olduğu doğru oyuncu değişiklikleri ile oyunun değişmesini sağladı. Onuachu’nun da girmiş olduğu bütün gol pozisyonlarını değerlendirip üç gol atması galibiyeti
getirdi. Fountas yetersiz, sol bek oynamayı bilmiyor. Sol kanat da tam düzelirse, Trabzonspor onu daha çok beslerse çok çok daha başarılı sonuçlar alır. Önümüzdeki yıl şampiyon oynayabilecek iyi bir kadro oluşturabilir.
Trabzonspor’un on numara sorunu var. Ömür gidince on numarada bir türlü oyuncu bulunduramıyor. Maalesef Pepe ve Bardri bu görevi yapamıyor.
Sonuç olarak Trabzonspor üçüncülüğü bu müsabaka ile hemen hemen garantiledi, bir de kupayı alırsa bu yıl kötünün iyisi diyebiliriz. Trabzonspor doğru transfer yaparsa önümüzdeki yıl şampiyon olur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap