SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kolay gol yersen kazanamazsın
6.11.2018

ÖNCE şunu açık bir şekilde söyleyelim. Çaykur Rizespor’un bu kadrosu Süper Lig için yeterli değil. Okan Buruk’a kazanamadığı için doğrudan yüklenmek haksızlık olur. Ancak onun da maç içinde daha farklı taktiksel varyasyonlar denemesi gerekirdi. Öncelikle oyuncu değişikliklerinde geç kaldı. Rizespor’un orta sahası mehter takımı gibi. İki ileri bir geri gidiyor. Ali Çamdalı, Robin Yalçın kendi eksenleri etrafında oynayan oyuncular. Yetenekleri sınırlı. Hiçbir zaman ileri çıkmayı ya da ileride oynayan arkadaşlarına servis yapmayı düşünmüyorlar. Hal böyle olunca tüm aksiyon Boldrin’e kalıyor.

O da rakiplerin markajında kalınca Rizespor’un hücumunu yönlendirecek oyuncu kalmıyor. Rize’nin en büyük şansı kalecisi Gökhan. Müthiş bir yetenek. Eğer Rizespor birçok maçı daha farklı kaybetmiyorsa bunda Gökhan’ın payı çok büyük. Savunma ise çok yeterli değil ama idare ediyor. Aslında en etkili olması gereken yer forvet hattı. Ancak orada da son vuruş eksiği açık bir şekilde görülüyor. Oyun 0-0 giderken Samudio o golü atsa durum daha farklı olurdu. Ama atamadı. Sonuçta bir maç daha kaybedildi. Artık telafisi olmayan haftalara giriliyor. Bir sonraki rakip Başakşehir. Çok zor ama kazanmak zorundalar. Aksi sonuç ciddi tehlikeyi de beraberinde getirir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap