SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kanatlar uçmalı
11.12.2023

Trabzonspor Gaziantep karşısında ortaya mükemmel bir performans koyarak üç puan aldı bakalım neler oldu ?

Bir kaç haftadır yazıyorum Trabzonspor’un kadrosu orta saha forvet olarak yeterli sadece defansa takviye ihtiyacı var. Bunu devre arasında giderirse Trabzonspor şampiyonluğa oynayabilecek büyük bir takım olur.  Diğer maçlardan bu maçın farkı ne çok yetenekli futbolculara sahip fakat kanatları hiç çalışmıyordu. ilk defa Visca ve Trezeguet iki kanatta mükemmel performans ortaya koyarak çok çalıştılar ve çok başarılıydılar ve rakibi kanatlardan adeta yıktılar. Demek ki kanatlar çalıştığı zaman Trabzonspor her maçı kazanabilir.

Trabzonspor’da oyuncular puan farkı çok olunca motivasyonunu kaybetti ve bütün futbolcular tam kapasitesini ortaya koyamıyor. Baktığınız zaman Bakasetas,  Abdulkadir Ömür Berat, Trezeguet, Visca hepsi çok iyi oyuncular ama tam kapasitelerini ortaya koydukları zaman takım çok başarılı oluyor ve o zaman da bir takım ruhu oluşuyor. Bu sporcuların hepsi Enis Destan’ın sahada vermiş olduğu mücadeleyi ve mücadele içersinde ki doğru müdahaleleri ve o kazanma arzusunu görsünler. Hepsi Enis Destan gibi tam kapasitelerini ortaya koyarlarsa Trabzonspor bu ligi en kötü ikinci veya üçüncü bitirir.

Trabzonspor’da Abdullah hoca haklı olarak zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyor çünkü aynı oyuncular mükemmel bir taktik ve oyun disiplini içeresinde oynayıp Fenerbahçe gibi bir takımı eziyor ve o Fenerbahçe’ye geliyor bu hafta deplasmanda Beşiktaş’ı eziyor. Demek ki Trabzonspor hem Beşiktaş’ı hem Fenerbahçe’yi hem Galatasaray’ı ezebilir o takım kadrosu ve kalitesi Trabzonspor’da var. Ne eksik eksik olan şu tam kapasiteyi ortaya koymak birinci dakikadan müsabaka sonlarına kadar ölümüne sahada savaşıp kazanmak istemek. Bunu da bir taktikle oyun disiplini içersin de yapmak Trabzonspor bu ligde bütün takımları yenebilir bu takım önümüzdeki yıl banko şampiyon olur.

Sonuç olarak Trabzonspor deplasmanda galip gelmiştir keşke Hatay Kasımpaşa ve Kayseri Rize maçlarında bu puanlar kaybedilme takım şu an kafadaydı şampiyonluğun en büyük iddialı takımıydı. Taraftarlar maça gelsin tribünleri doldursunlar bu takım şampiyon olur taraftarın desteği ve takıma vereceği coşku çok önemli takıma güvenmesi ve tribünleri doldurması takıma ateşler takım performansını %50 daha arttırır taraftarlar lütfen maça gidin.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap