SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hoca ve kaptan dağıldı
22.01.2024

1-Trabzonspor’un oyuncu kadrosu Galatasaray’ın oyuncu kadrosundan çok daha yetersiz ve seviye olarak çok düşük. Galatasaray kadro olarak Trabzonspor’un çok üzerinde, bunu neyle kapatabilirsiniz? Taktik ve oyun disiplini olarak mükemmel bir şekilde hazırlanırsanız en azından rakibi durdurup önce gol yememeyi, sonra gol atıp galip gelebilirsiniz. Ancak Trabzonspor dün akşam maalesef bunu başaramadı.

2-Trabzonspor’un iki kanadı da çok berbat, özellikle sol tarafı Eren ve Fountas çok yetersiz. Fountas’ı kim aldı mesela merak ediyorum. Bu oyuncu 1. Lig’de kadroya dahi zor girer. Bu arkadaşımız ne orta atmayı biliyor ne adam geçmeyi. Arkasında oynayan Eren her aldığı topu geriye oynuyor. Sağ tarafı Visca tek başına götürmeye çalıştı ve çok iyi ortalar da attı ancak bir türlü o toplar gol olmadı. Sonra da oyuna giren Mehmet’in Trabzonspor’da ne işi var? Mehmet’i kim aldı? Bu Mehmet gitsin üçüncü ligde oynasın. Ben de sağ bek oynadım. Bu oyuncu Trabzonspor kalitesinde kesinlikle değil. Kanatları bu kadar kötü olan takımın zaten üretmesi mucize olur.

3-Abdullah hoca oyunun kontrolünü kaybetti. Oyunun gidişatına göre taktik ve oyun sistemini değiştirmesi gerekiyordu ancak bunda başarılı olamadı. Maalesef o da oyuncu değişimlerini belki zorunlu olarak yapsa bile ona da saygı duyuyoruz ama oyunda bir taktik yok, bir sistem yok, mahalle maçı gibi herkes oynuyor. Kimin ne olduğu belli değil, hiçbir şey yapmazsan defansa çekilirsin, blokları birbirine yakınlaştırarak rakibine boş alan bırakmazsın.

4-Taraftar büyük hata yaptı, sürekli Trabzonspor’un yavaş ve geri oynadığını söylüyordu, ben hep karşı çıktım, önemli olan sonuçtu, önemli olan sağdan galip ayrılmaktır. Çok iyi oynadık beş yedik niye kötü oyna bir sıfır galip gel üç puanı al. Sezon başından beri Abdullah hocayı bundan dolayı eleştiren taraftar bana göre büyük bir hata yaptı ve bu müsabakada da Abdullah hoca hırslı önde öne oynamaya çalıştı ve baskılı bir oyun kurmaya çalıştı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap