SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hoca İçin Büyük Şans
9.05.2023

1-Hocanın çok zamanı var. Bütün futbolcuları görecek, tanıyacak. Önümüzde ki sezonun kadrosunu kuracak. Onu şampiyonluğunu taşıyacak kemik kadroyu belirlemesi gerekiyor.

2- Hoca için bu çok önemli bir fırsat. Bundan sonraki müsabakalar eklinde gençleri kullanmak için bir fırsat. Bütün gençleri deneyip onlara şans verip  önümüzde yıllarda yıldız olabilecek ve takımı şampiyonluğa taşıyabilecek düzeyde Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır gibi yeni gençleri takıma mutlaka kazandırmak için çaba sarf etmeli ve onlara şans vermelidir.

3-Yönetim Kurulu elinde gereksiz, yabancı oyunculardan bir an öce önce kurtulmalı.  Takımı şampiyonluğa taşıyabilecek düzeyde Şota ve Sörloth gibi santrafor mutlaka transfer etmeli. Kanatları daha da güçlendirmeli. Mutlaka savunmaya takviye yapmalı. Orta sahada ise takımı şampiyonluğa taşıayacak kalitede ve yetenekli oyuncular mevcut.

Sonuç olarak Ankaragücü karşısında alınan galibiyet Trabzonspor’a moral olmuştur. Rakip zaten 10 kişi kalmıştır. Kendi sahasında 10 kişi rakibe de herhalde puan verecek hali yoktu. Müsabakanın genelinde Trabzonspor üstün oynadı. Galibiyeti hak etti.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap