SON DAKİKA
SON DAKİKA


Futbolu bilen var mı?
5.02.2024

Trabzonspor Beşiktaş deplasmanında iyi futbol oynayarak haketmediği bir mağlubiyet aldı.

1-Hiç kimse Abdullah Avcı’ya suç bulmasın. Hataları kim yaptı? Bu kadroyu kim kurdu? Kim yapıyor bunları önce onları konuşalım. Sevgili başkan Ertuğrul Doğan, sizin bu kadromuzu oluştururken ve bu takımı kurarken lütfen taraftara söyleyin bu transferleri kim yaptı? Bu kadroyu kim oluşturdu, bu kadar yetersiz oyuncuyu takıma kim dahil etti ? Abdül- kadirÖmürveBakasetas3.5milyoneuroyakulübün ihtiyacı olduğu için mi satıldı? Trabzonspor’da 1 TL para yok ve futbolcu satmak için para kazanmak için ödemeleri yapmak için can çekişiyorsunuz bunu söyleyin hata kimde?

2-Trabzonspor üstün oynamış olduğu bir ilk yarıda maalesef Arda Kardeşler’i geçemedi. %101 penaltı var. Hakem görmüyor, VAR hakemi de mi görmüyor? Mükemmel oynarken Trabzonspor’un tüm hücumdaki etkinliğini, kazanma arzusunu ve rakibini ezmiş olduğu süreçte hakem Arda Kardeşler ortaya çıkıyor ve %100 penaltısını vermiyor ve Trabzonspor’u psikolojik olarak çökertiyor.

3- Trabzonspor’da maalesef sürekli söylüyoruz, çok büyük bir sağ bek ve sol bek sorunu var. Hala Mehmetcan sağ bekte, Eren sol bek forma giyiyor. Oyuncu olmadığı için hoca da bunları oynatmak zorunda kalıyor. Bu oyuncularla oynanabilecek futbol bu kadar! Kötü oyuncu performansının yanına hakem de eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.

4- Kulübün içersinde yönetimde futbolu bilen, futbolcudan anlayan, takımın kısa orta uzun vadede stratejik planlamasını yapacak bir tane eski futbolcu olması gerekiyor. Taraftarı kandırmayın ya, takımda bir sürü çöp var. Bu kadar çöpün olduğuyerde takım hala üçüncülüğe oynuyor.Dünyanın en iyi hocasını getirseniz bu kadroyla hiçbir şey yapamaz. Şampiyonluğa oynadığımız yıllardaki kadrolara bakın ve bir de bu kadroya bakın nasıl olacak? Lütfen kulübün içerisine futbol bilen insanları sokun, kadroyu oluşturacak takımı şampiyonluğa oynatacak

kadro oluşumuna destek verecek insanlara görev verin. Bu kadar futbol cahili yöneticinin olduğu yerde mutlaka futbolu bilen birileri olmalı. Çünkü burası bir işletme değil

futbol kulübü.

SONUÇ olarak Trabzonspor mücadele etti, iyi oynadı, bu kadro çok yetersiz. Hocaya kimse laf söylemesin, sorumlu olan başkan ve yönetimdir. Aynı anda iki tane 10 numaranı yolluyorsun. Neden yolluyorsun çünkü para yok. Bu yüzden Trabzonspor taraftarına doğruyu söyleyin, gerçekleri anlatın, Trabzonspor taraftarı, camiası çok büyüktür, sizi anlayışla karşılayacaktır. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap