SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bjelica’ya Mektup
20.08.2023

1- SEVGİLİ hocam, Galatasaray’ın hücumda kaptırmış olduğu toptan sonra hücum presi yaptığını, rakibe baskı yaptığını rakibi hataya zorladığını ve sahip olduğu toplarla çok hızlı direk ceza sahasına hamlelerle goller bulduğunu tribünden kime sorarsan bilir. Senin bunu görmemen ve bilmemem imkansız. Neden paslaşarak çok hızlı garanti, çabuk, öne doğru oynayarak takıma kontra atak yapmayı öğretmedin ? Takım bir tane kontra atak yapamadı. Yediğimiz ilk golde ki gibi bütün  atak başlangıçlarında defanstan çıkarken topları kaptırdık ve bu kötü Galatasaray’a çok pozisyon verdik. Lütfen takıma kontra yapmayı öğret.

2- BARDHİ, Abdülkadir Ömür, Bakasetas hocam bunların üçü aynı anda sahada oynamaz. Top rakibe geçince rakibe baskı yapamazlar, Pres yapamazlar, rakibin hızlı ataklarını durduramazlar. Birde bu kadar çok top ezerlerse orta sahayı kaybeden maçı kaybeder bunu göremiyormusun ?

3- ELİNDE Enis Destan gibi bir forvet var. İki tane Umut Bozok, 3 tane Gomez eder. Bu oyuncu ile neden ilk 11’de başlamıyorsun ? Şenol hocanın Beşiktaş’ta yaptığı gibi santrafora Enis Destan’ı koy sağ öne Gomez veya Umut Bozok’u koy. Bardhi gibi seviyesi, yetenekleri ve fizik gücü ancak 2. Lig’de oynayabilecek bir oyuncuya nasıl ilk 11’de görev verirsin ? Beşiktaş, Aboubakar santrafor solda Cenk Tosun başlıyor. Kanatta adamın yoksa santraforda Enis Destan, Bardhi’nin yerine koy Umut Bozok’u veya Gomez’i  daha güçlü ve daha dengeli bir takıma sahaya çık.

4- Bu Karagümrük’ten bu Baniya’yı kim aldı ? Bu adam Karagümrük’ü mahvetti şimdi geldi Trabzonspor’u mahvediyor. Adam adam markajı yapamıyor. Alan markajı yapamıyor. Kademeye giremiyor. Futbolu hiç bilmiyor. Patozlama bir adam. İkinci golde İcardi’ye adeta “Kardeşim ben seni boş bırakıyorum sen git golünü at” dedi. Bu transferlerde birşeyler döndü bende ne olduğunu anlamadım. Hemen bu adamı geri gönderin.

Sonuç olarak Trabzonspor’un kadrosu çok yetersiz. Doğru bir futbolcu kadrosu ile Trabzonspor şampiyon olabilir. Ama bu yönetim içerisinde ve kulüpte bu işi bilen yapmış yaşamış bu isimleri yönlendirecek maalesef kimse yok. İlk defa Trabzonspor, lige başlarken bu kadar umutsuz oluyorum. Bu kadar yanlış transferlerin yapıldığı kulüp içerisinde futbolu bilen kimsenin olmadığı için hocayı doğru yönlendirecek de kimse olmadığı için çok büyük hüsranlar yaşamaya ve sonuçlar almaya devam ederiz. Acilen bu yazdıklarımı iyi okuyun ve kendinize gelin .

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap