SON DAKİKA
SON DAKİKA


Benden Söylemesi
10.03.2024

Trabzonspor Karagümrük karşısında farklı bir galibiyet aldı müsabakaya yenik başlamasına rağmen bile bulmuş olduğu bütün pozisyonları gole dönüştürerek üçüncü olma yolunda önemli bir galibiyet aldı bakalım maçta neler oldu ?

ŞOTA  hoca çok büyük hoca olmasına rağmen ama elindeki futbolcuların yetersizliği oyun disipline uymamaları ve çok pozisyon hatası yapmaları Trabzonspor’un işini çok rahatlattı. Trabzonspor’da Trezeguet ve Pepe ilk defa tam kapasitelerini ortaya koyarak kanatları çok iyi çalıştırdılar.Bu performanslarını devam ettirirlerse önümüzdeki yıl şampiyonluk yolunda takıma çok büyük katkı sağlarlar. Pepe geldiği günden beri ilk defa tam kapasitesini ortaya koyarak iyi oynadı. Şimdiye kadar neden böyle oynamıyordu anlamak mümkün değil. Parasını alamıyordu veya sakatlığı var da söylemiyordur.Yoksa bu kadar yetenekli bir oyuncunun oyunda devamlılığa olmaması çok üzüntü verici Trabzonspor adına da bir kayıp.

Trabzonspor’da her zamanki gibi kanatlar çok iyi çalıştı Trabzonspor’un en güçlü yeri kanatlardı. Trabzonspor’un kanat oyuncuları bu performansını artırarak sürdürürse kimse bu kanatların önünde duramaz. Trabzonspor mutlaka Sol bek, Orta saha ve defansa sezon sonunda takviye yapması gerekiyor. Önümüzdeki yıl bu kadro şampiyonluğa oynar ve şampiyon da olabilir yapacağı takviyelerle. Taraftar hala maçlara gelmiyor takımı desteklemiyor böyle bir takımı desteklemeyen taraftar taraftara taraftar denmez. Takım üçüncü olacak Avrupa kupalarına gidecek bu çok önemli neden türbinler dolmuyor ? Neden takım 12. adamı sahada yok. Mutlaka taraftar takımı desteklemeli. Bizim taraftar sade sadece iyi günde olacaksa bu taraftarlık değil benden söylemesi

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap