SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı’nın oyunu
2.02.2023

Trabzonspor,  sahasında Antalyaspor’u yenerek hem şampiyonluk yarışında bende varım dedi hem de özgüven kaybının önüne geçti. Maçta neler oldu ?

1-Abdullah Avcı, doğru bir kadro ile sahaya çıktı. Denswil’in ilk 11’de oynaması savunmada oyunun kurulumunda çok önemli bir rol oynadı. Bugün Denswil hem zamanında müdahaleleri hem de attığı isabetli uzun paslarla galibiyetten başrol oynadı.  İlk yarıda Trabzonspor ön alanda çok adamla basarak Antalyaspor’u çıkarmadı. Bu baskıdan kaptığı toplarla da rakip kalede etkili ataklar geliştirdi. Nitekim golde rakibini kendi sahasında hapsettiği anda kalecinin hatası sonucu geldi.  Abdullah Avcı Antalyaspor’u iyi analiz etmiş. Bugün sahaya sürdüğü kadro oynattığı ve oyun içerisine yaptığı müdahaleler galibiyette başrol oynadı.

2-HER hafta ısrarla belirtiyorum. Abdullah hocanın Abdülkadir Ömür’ü kazanması lazım. Abdülkadir Ömür gibi özel ve yetenekli oyuncular size hem maç kazandırır, hem şampiyonluk kazandırır, hem de transfer yaparak iyi bir bonservis getirisi sağlayabilir. Hocanın Ömür’e biraz daha saha içerisinde özgürlük tanıması lazım.  Trezeguet, iyi bir gün geçirdi ancak takım oyunu oynamasını öğrenmesi lazım. Bir parantezde taraftara açmak istiyorum. Bugün ciddi anlamda önemli destek verdiler. Takımın şampiyon olmasını istiyorlarsa her maçta takıma tam destek vermeleri lazım.

3-TRABZONSPOR’un hem ligde hem de kupada şampiyonluk iddiası var. İki maç kaybedildiğin için hem hocayı hem de takımı eleştiri yağmuruna tutmak bize ne kazandırır ? Bu takıma taraftarların sahip çıkması lazım ki bu takım yeniden ayağa kalksın. Alınacak 3-4 seri galibiyette şampiyonluk yarışında kartları yeniden dağıtır. Bunun ilk ayağı olan Galatasaray maçında Abdullah Hocanın doğru bir planlama ile sahada olması gerekiyor. Kontra atak ile İstanbul deplasmanında Trabzonspor yeniden lige ortak olabilir.

Sonuç olarak Trabzonspor tarihinde her zaman yarışın içerisinde olmuş ve şampiyonluk mücadelesi vermiştir.Bu sezonda alınan 3-4 mağlubiyet moralleri bozmamalı bu takıma taraftar sahip çıktığı sürece bu takım şampiyonluk yarışında sonuna kadar gidecektir. Hep destek tam destek.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap