SON DAKİKA
SON DAKİKA


Abdullah Hoca top sende
24.12.2023

Trabzonspor, Başakşehir karşısında kendi sahasında iki puan bıraktı. Bakalım maçta neler oldu ?

1-     Trabzonspor’da hala mevcut sorunlar devam ediyor. Takım tam kapasitesini ortaya koymuyor. Zihinsel olarak hiç hazır değil futbolcular.. Tamamıyla bir hazırlık maçı havasında oynuyorlar. Mutlaka takımı tam kapasiteyle oynatacak bir zihinsel dönüşüm bir devrime ihtiyacı var takımın.  Abdullah hoca mutlaka bunu başarır. Futbolcular her maça Dünya Kupası finali oynuyormuşuz gibi o konsantrasyonda çıkmalı yoksa Trabzonspor iyi futbolcularla kötü sonuçlar almaya devam eder

2-     Bakasetas ve Abdulkadir ömür beraber oynayamıyor belli ki bunlar ikisi aynı anda oynadığı zaman takımın ofansif anlamda orta sahanın sağlayacağı katkı yetersiz kalıyor. Halbuki iki tane ofansif özelliği olan mükemmel futbolcular ama maalesef birbirinin ihtiyacı olan boş alanları doldurup birbirlerine engelliyorlar. Mutlaka biri oynamalı biri yedek kalmalı.  Bana göre Bakasetas ile yollar ayrılmalı. Abdülkadir Ömür’ü yedekleyecek bir oyuncu alınıp Ömür’ün 11’de oynaması lazım. 

3-     Enis Destan mutlaka direk oynamalı. Artık hoca yeni bir sistem denemeli. Onuachu ve Enis Destan’ı berabet oynatmalı.  Hocanın Bakasetas’tan vazgeçip 4-4-2 sistemine dönmesi lazım. Önde Enis Destan ve Onuachu merkezde ise Abdülkadir Ömür oynamalı. Belli ki şuanda oynanan sistem Trabzonspor’u şampiyonluğa taşıyacak düzeyde değil.  Bu sistemle Trabzonspor sıradan bir takım görüntüsü ortaya koyuyor. Abdullah hocanın yeni sistemleri mutlaka denemesi lazım.  

Sonuç olarak baktığımız zaman Trabzonspor’un oyuncu kadrosu çok iyi alınan sonuçlar kötü. Bana göre burada oyuncular özellikle iki kanat sağ bek sol bek çok yetersiz. Bunla beraber bir de orta sahadaki oyuncularlardan bir tanesi verimsiz olunca Trabzonspor’un kazanma şansı ve gol atma şansı sadece bireysel performanslara kalıyor.  Abdullah hocam lütfen sistemi değiş. Bu takım şampiyonluğa oynar ligi en kötü üçüncü bitirir artık top sende.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap