SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 puan her zaman iyidir
12.01.2024

Trabzonspor Samsunspor’a karşı oyunda tamamı ile üstünlük sağladı müsabakayı birinci dakikadan sonuna kadar kendi kontrolünde devam ettirdi bakalım neler oldu ?

-1 Trabzonspor yine çift Libero müsabakaya çıktı. Ortasaha tamamıyla Trabzonspor’un üstünlüğü ile ele geçirilmiş oldu. Berat-Mendy-Bakasetas ortaya mükemmel  performans koydu. Ortasaha üstün olunca Trabzonspor çok pozisyon üretmeye, çok net pozisyon bulmaya başladı ve istediği skorda elde etmiş oldu.

2-Trabzonspor’da forvet hattında Onuachu sahanın en iyisiydi. Ortaya mükemmel performans koydu. Özellikle sağdan Visca’dan mükemmel ortalar gelince de gol attı ve her gelen topu korudu kolladı arkadaşlarına garanti aktardı bütün oyunun rakip alanda oynanmasını sağladı gecenin  yıldızı Onuachu diyebiliriz.

3-Diğer forvet oyuncusu Fountas ise sahanın en kötüsüydü. Hoca bu oyuncuda neden diretiyor anlamak mümkün değil. Her oynadığı maçta takımın en kötüsü. Birebir de adam geçemiyor orta yapmıyor her aldığı topu kaptırıyor. Fizik gücü yok. Kulübede Enis Destan, Bardhi var. Bunlardan birini oynatması gerekiyor. Baba oğlunu maça koyup oynatsa bu kadar tahammül edemez. Bu çocuk ancak alt ligde oynar Süper Lig’de oynaması imkansız hocam lütfen bunu gör artık.

Sonuç olarak Trabzonspor hala tam kapasiteyle oynamıyor. Her maçını şampiyonluk maçıymış gibi oynamıyor. Hala zihinsel olarak müsabakalara tam kapasiteyle hazırlanmıyor ve haliyle takım performansı da konsantrasyonu da çok düşük düzeyde oluyor. Bu yüzden saha içerisinde çok pas hatası yapılıyor ve yardımlaşmada dayanışmada takım ruhu oluşumunda çok eksikler oluşuyor. Mutlaka Trabzonspor her maçı şampiyonluk maçı gibi oynamalı taktik ve oyun disipline sadık kalmalı. Trabzonspor almış olduğu galibiyetlerle taraftar mutlu ediyor ama ancak o zaman oyun olarak da taraftarını mutlu edebilir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap