SON DAKİKA
SON DAKİKA


10 Milyon Euro Gitti
13.03.2023

Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında sonuç olarak 3 puan alsa bile futbol olarak çok yetersizdi. Nedenlerine bakacak olursak ?

1-Orhan hoca sahaya orta sahada aynı özellikte oyuncuların çok olduğu bir takım çıkardı. Abdülkadir Ömür, Bardhi ve Yusuf aynı özellikli oyuncular. Burada Abdülkadir Ömür oynardı. Bardhi ve Yusuf  aynı anda sahada olamazlar. İkisinden birinin oynaması lazım.

2-Hoca oyuncu değişikliklerinde çok geç kaldı. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra Doğucan ve Bardhi’yi hemen dışarı alıp Visca ile Umut’u oyuna koymalıydı. Hoca değişiklikleri geç yapınca gollerde çok geç geldi.

3- Futbolcularda maça tam konsantre olmuyorlar. Tam kapasiteleri ortaya koymuyorlar. Siopis, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan haricinde herkes sahaya sanki hazırlık maçı oynuyormuş gibi çıktı. Ruhsuz bir şekilde maçın sonucunu maçın kaderine bırakmış bir şekilde oynuyorlar. Belli ki Trabzonspor’da ciddi anlamda ekonomik sorunlar var. Bunun neticesinde takım darmadağın olmuş vaziyette.

4-Bardhi, Bardha ve Yusuf’u kim aldıysa takıma çok büyük ihanet etmişti. Gereksiz Trabzonspor’un en az 10 Milyon Euro’su gitti. Bu arada Gomez’in de gerçek bir santrafor olmadığı ortada. Şampiyon takım bu kadar çok güç kaybederse, oyuncu kadrosu olarak çok yetersiz kalırsa bu takımda başarı ve performans beklemek hayalcilik olur.

Sonuç olarak Trabzonspor kendi sahasında 3 puan almıştır. Biran önce ekonomik sorunlar giderilip Şota gibi Ünal gibi Tolunay gibi çok değerli hocalarımız var. Bir tanesi ile yola devam edebiliriz.   

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap