SON DAKİKA
SON DAKİKA


İki Takım, İki 45 Dakika
29.04.2024
Her iki takım 45’er dakika futbol oynayabildi. Trabzonspor ilk devre rakibi izledi, 2 farklı geriye düştü. İkinci devre aynısı konuk Gaziantep yaptı. 

Trabzon’da iki farklı öne geçip, 4 gol yiyorsanız takım savunmanızı çek etmeniz lazım. Ya da teknik olarak müdahale edeceksiniz. Gaziantep takımı maça iyi başladı. Trabzonspor yarı sahasına yerleşti. Organize iki atakla golü buldu. İlk golde net defans hatası olsa da Dragus’un golüne yapacak bir şey yok. 

İkinci yarıda Abdullah hoca bazı değişikliklerle maça başladı. En azından maça ilk devre gibi mahkum başlamadı. Trezequet oyuna girdi, Onuachu kendine geldi. Avcı’nın ideal 11’le neden başlamadığını bilemiyoruz. Teknik adam o, ancak Trezeque bu takımın ilk 11 oyuncusu.

Trezque’nin oyuna girmesi maçı o kadar etkiledi ki, Visca asist yapmaktan bıktı diyebiliriz. Bir takım bir 45 dakika hiçbir şey yapmadan oynayabiliyorken, ikinci 45’te oyunu domine ediyor. 

Trabzonspor orta sahası hep problemli. Mendy geride, Bardhi en işte diyelim. Bir takımın 4-6-8-10 numarası üst oyuncu olacak. Yoksa böyle bir takım izlersiniz. Bir devre 2 gol yer, diğer devre 2 daha yer. Rakip daha dişli bir ekip olsa Trabzonspor bu maçı asla çeviremezdi. Biraz da Gaziantep Trabzonspor’a yardım etti.

Gaziantep düşerse bu 3 puanı çok arar. 2 fark yap, 4 gol ye, puansız Antep’e dön. Selçuk hoca için de deneyim olmuştur.

Bordo mavililer, lig üçüncülüğünü sağlama almaya çalışıyor. Kupada finali kokluyor. Her iki hedef de lazım. Büyük takım her sezon Avrupa’da oynar. 

Seyircisiz maçın zevki bu kadar. Sahaya girenler oldu ama tüm Trabzonsporluları cezalandırmak yanlış. Bu kararlar ileriki zamanlarda yanlış kararlar olarak tarihte anılacak.

Maçın ilk notu Onuachu. Attığı 3 golle hem geriye döndü, hem de seneye Trabzonspor’da kalırım mesajı verdi. Abdullah hoca bu maçtan sonra onu geri göndermez. 

Maçın son notu, onursal başkana. Trabzonspor’un kendisi, Trabzonspor’u masada, sahada güçlü kılan Mehmet Ali Yılmaz’a bir kez daha rahmet diliyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap