SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zorluoğlu aday gibi!
21.11.2023

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine doğru geri sayım devam ederken AK Parti Trabzon’da gözler Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi.

İlk döneminde Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, yeni terminal binası ve kentin altyapısını yenileyerek kamuoyunun takdirini kazanan, Resmi Gazete’de yayımlanan ve yakın zamanda mega projeye başlanılması planlanan Hafif Raylı Sistem Projesi’nde de emeği büyük olan, 18 ilçeye yaptığı irili ufaklı çalışmalarla vatandaşların sevgisini kazanan mevcut başkan Murat Zorluoğlu’nun yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği büyük merak konusu.

Yaptığı açıklamalarda ‘ser verip sır vermeyen’ Zorluoğlu’nun yaklaşan seçimlerde yeniden aday gösterilmesinin kuvvetli ihtimal olduğu söyleniyor.

Aldığımız duyumlar bu yönde.

Ancak herkesin de bildiği gibi siyasette 24 saatte çok önemli.

Bir günde her şey değişebilir.

AK Parti Genel Merkezi ani bir kararla sürpriz bir ismi de aday gösterebilir.

Diğer ismi geçen muhtemel aday ise tıpkı Zorluoğlu gibi Ortahisar’da güzel işlere imza atan Boztepe Seyir Terası, Tünel Akvaryum projeleri gibi kent merkezinde turizme ivme kazandıran ayrıca vatandaşların hem mutlu hem de kederli günlerinde sürekli yanlarında olarak gönüllerde taht kuran Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in de adı Büyükşehir için dillendiriliyor.

Genç’in dışında Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, eski milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta ve eski ulaştırma bakanı M. Cahit Turhan’ın adları konuşulan isimler arasında.

 

BU KADARINA DA PES!

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Sayın Zorluoğlu’nun en önemli projelerinden biri de yeni terminal projesini kente kazandırması oldu.

Gerçekten önemli bir yatırım oldu.

Değirmendere’deki eski terminal kente hiç yakışmıyor adeta Trabzon’un kanayan yarasıydı!

Zorluoğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz.

Lakin yeni terminalde fiyatlar cep yakıyor.

500 TL’lik günlük otopark ücretleri kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

Şimdi de WC ücretleri ile gündemde.

8 TL’yi duyan şoke oluyor…

Fiyatları gören ve duyanlara ‘Yok artık, bu kadarına da pes artık’ dedirtiyor…

Yahu 8 TL WC ücreti nerede görülmüş?

Nerede kaldı sosyal belediyecilik?

Başkan Zorluoğlu’nun bu fiyat tarifelerinden haberi var mıdır bilinmez ama hem otopark hem de WC fiyatları acilen yeniden gözden geçirilmeli.

Belediye yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre fiyatlar için yeniden bir düzenleme yapılacağı yönünde.

Konu Meclis’te görüşülerek bir karara bağlanacak.

Umarız vicdanları yaralayan bu fiyat tarifeleri makul seviyelere çekilir.

 

 

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap