SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu takımda iş var
4.08.2018

Trabzonspor, yeni sezon öncesi ölçü olabilecek bir karşılaşmaya çıktı dün akşam Cagliari maçına. Karşılaşmaya taraftar coşkusunu arkasına alan ve iyi başlayan Trabzonspor, pozisyonlar da üretti, fakat forvet bölgesinde biraz etkisiz kalınca bir türlü aradığı golü bulamadı. Bordo-Mavililer, maçın özellikle ilk yarısında iyi bir oyun sergiledi. Savunma bölgesinde hiç hata yapmayan Trabzonspor, rakibine pozisyon da vermedi. Yeni transfer Toure ise sağlam bir futbol oynadı. İkinci yarıda yapılan değişiklikler takımın oyununu biraz düşürdü. Bu yarıda da pozisyon bulan Trabzonspor, golü bulamadı ve maç da golsüz eşiklikle sona erdi.

Ben maç dışında 2 şeye dikkat çekmek istiyorum. İlk yarıda penaltı atışı sırasında yaşanan kriz. Takımın penaltıcısı baştan bellidir. Penaltıcı kim ise bence penaltıyı o atmalıydı. Şimdi hem penaltı attırılmayan Rodallega’nın hem de penaltıyı kaçıran Sosa’nın morali bozuldu. Ama bu durum hazırlık maçı diye böyle oldu. Resmi maç olsa benim tanıdığım Ünal hoca bu duruma müsaade etmez. Takımın penaltcısı kimse ona kullandırırdı.

Dün akşam en büyük alkışı yine Olimpiyatın yarısından fazlasını dolduran Trabzonspor taraftarı aldı. Sahada coşkulu bir futbol olmasa da özellikle tribünlerdeki coşku görülmeye değerdi. Dün akşam Olimpiyatı öyle görünce aklıma, şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonundaki Başakşehir maçı geldi…

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap