SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu maç kolay olmaz
6.12.2018

“Konya takımı topu Trabzonspor’a verip, kontra ataklarla gol aramaya çalışacaktır. Ama en büyük zaafları ise savunmada bireysel hata yapmaları. Trabzonspor zorlanacaktır ama kazanacaktır” 

TRABZONSPOR’UN eski kaptanı ve yazarımız Giray Kaçar, cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor-Konyaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Konyaspor’un Aykut Kocaman ile havasını değiştiğini söyleyen Giray şu değerlendirmelerde bulundu; 

“KONYASPOR’DA Aykut Kocaman, geldikten sonra takımda ciddiyet oldu. Havasını değiştirdi. Az gol yiyen bir takım haline getirdi. Defansif oyun oynatıyor. Topu Trabzonspor’a vereceklerdir. Kapacakları toplarla gol arayacaklardır. Takım savunması yapacaklardır. Trabzonspor’un savunması ağır olduğu için bunu avantaja çevirmeye çalışacaktır. Konyaspor takım olarak iyi olsa da savunma da bireysel hatalar yapacaklardır. Trabzonspor’da topa sahip olacak ama pozisyon bulmakta ve gol atmakta zorlanacaktır” 

“TRABZONSPOR’UN oyuncularının konsantrasyonunun yerinde olması gerekiyor. Konyaspor takımına önlem almaya gerek de yok. Alınması gereken tek önlem kendi takımına karşı olacaktır. Trabzonspor hücum yaparken arka tarafta eksik kalmamaya dikkat etmeli. Ünal hoca da bunları gören ve iyi yapan bir teknik direktör. Bakıldığında Kayserispor maçında da oynattığı oyun ve taktikle iyi bir ders verdi Ünal hoca”

“TRABZONSPOR’DA sistem tuttu ve iyi oynuyor. Top bizde kalacağı için Ünal hoca Ekuban’ı Rodallega’ya yardımcı forvet olarak koyabilir. Nwakaeme’nin yerine Ekuban oynar. Sonuçta maç Trabzon’da oynanacak. Genelde Trabzonspor sahada 4-5-1 düzeninde olacaktır ama zaman zaman forvet maç içerisinde çift forvete dönecektir. 

“KONYASPOR takımına bakıldığında hangi oyuncuyu Trabzonspor’a alıp oynatırsınız deseniz. Bakıldığında bir Ömer Ali Şahiner var. Bu oyuncunun savunma arkasına hızlı koşuları ve etkili pozisyonları oluyor. Trabzonspor takımı bu oyuncuya biraz dikkat etmeli. Bunun dışında Trabzonspor’u zorlayacak oyuncu görmüyorum” 

DEVRE arasına kadar 3 karşılaşma kaldı. Bu maçlar kazanıldığı takdirde Trabzonspor ligde en büyük şampiyonluk adayı olan takım olur. Tabiki Onur ve Burak’ın yerlerine de takviyeler olmalı. ve birkaç tane daha savunma ile orta sahaya takviye yaparsa Bordo-Mavililer, çok iyi bir takım olur ve kolay kolay da zirveden kopmaz'

 

 

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap