SON DAKİKA
SON DAKİKA


Alkışlar Rodallega’ya
30.09.2018

Trabzonspor kendi sahasında mutlaka kazanması gereken bir maça çıktı. Trabzonspor’da geçtiğimiz haftalardaki kötü başlangıç bu maçta da devam etti. Özellikle Sosa’nın çok formsuz olması ve sol önde neredeyse hiçbir oyuncumuzun olmayışı tamamen oyunu sıkıştırdı.

Kasımpaşa takımının oynamasına izin verince Kasımpaşa önemli oyuncuları ile goller bularak 2-0 öne geçti. İlk yarı özellikle sol tarafı kullanamadığımız için ve orta saha oyuncularının pas trafiğini sağlayamadığı için ilk devreyi geride tamamladık. Bu yarıda Burak’ın attığı gol de ikinci yarı öncesi ışık ve umut oldu.

Devre arasında Ünal hocayı iyi tanıdığım için rahatlıkla söyleyebilirim takımı motive edici ve ateşleyici bir konuşma yapmış olmalı ki ikinci yarı bambaşka bir takım gördük. Özellikle Ünal hocanın yapmış olduğu Sosa-Amiri değişikliği çok yerinde ve zamanında oldu.

Takımı 4-4-2’ye çevirdi ve hem oyuncular hem de oyun rahatladı. Amiri’nin girmesiyle oyunu genişleterek 2 kanadı da kullanarak özellikle Rodallega ve Burak Yılmaz’ın son vuruşlardaki başarısı ile maçı 2-0 dan 4-2 kazanmasını bildiler.

Özellikle Rodallega’yı isteği, azmi ve yapmış olduğu katkıdan dolayı tebrik etmek istiyorum. Trabzonspor bundan sonra içerdeki maçlarını uzun bir süre 4-4-2 oynayacaktır diye düşünüyorum.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap