SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 Temmuz'u unutmayız ama bir daha da yaşamayız!
3.07.2020

 
Türkiye’nin kara günü… 3 Temmuz 2011.

2010-2011 yılında 82 helal puanla birlikte şampiyonluğa uzanan Trabzonspor’un önü türlü masa başı oyunlarıyla kesilmek istendi. Trabzonspor’dan çalınmak istenen şampiyonluğun üstü ‘KUMPAS’ denilerek kapatılmaya çalışıldı.

Nitekim; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi olmak üzere onlarca verilen kesin yargı kararı ile mahkeme şike yapanları suçlu buldu.

Sonra mı ne oldu; Tarlayı sürüp, dümen tutanlar tarafından ipin ucu, birlikte top koşturdukları ülkemizin geleceğine kast eden bölücü örgüt FETÖ’ye bağlandı…

Hırsızlığın üzeri böylece kapatılmaya çalışıldı!..

Her şeye rağmen, başaramadılar. Onurlu duruşu tüm yedi düvel gördü.

…Ve bugün 3 Temmuz’un üzerinden tam 9 yıl geçti.

Dünya, haram ligde 82 helal puanla şampiyonlar ligine giden Trabzonspor’u izledi…

Bu yarım kalan hayallerin olduğu kadar, dik duruşun da öyküsüdür.

Bu duruşu da tarih uzun yıllar yazacak, ders diye gelecek nesillere okutulacaktır.

**

3 Temmuz şikesi unutmayız ama bir daha da yaşamayız!

2019-2020 sezonunda Trabzonspor’a karşı başlatılan ‘şampiyonluktan alı koyma’ operasyonu bordo-mavili camianın kenetlenmesiyle bertaraf edilecek. Trabzonspor, masa başı oyun kurup, tarla da hasat yapmak isteyenlere fırsat vermeyecek.

**

Temkinliyiz, bir ve beraberiz!..

Bu kez temiz olanlar, yüreğiyle oynayanlar, alın teri dökenler ve iyiler kazanacak. Her şeye rağmen yılmadan, yıkılmadan yoluna devam eden Trabzonspor bir tarihte bu sezon yazacak.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap