SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tur Trabzon’a Kaldı!
17.08.2022

Şampiyonlar Ligi, Trabzonspor için sadece Süper Lig Şampiyonluğunu taçlandıracak bir organizasyon değil. Burada gruplara kalmak, kulübün ekonomisini büyük ölçüde yoluna koymak, artısı ülke puanına da katkı yapmak demek. Dolayısıyla hem prestij hem ekonomi hem de ülke açısından çok yönlü öneme sahip bir play-off maçına çıktı bordo mavililer. Belli ki Kopenhag karşısında özellikle ilk yarıda bu kadar yükün altında biraz ezildiler! Yoksa Trabzonspor hatlar arasında kopuk ve dağınık futbol oynayacak, bu kadar gereksiz yan ve geri pas yaparak rakibin hücum aksiyonlarına katkı verecek bir takım değildir. Nitekim Şampiyonlar Liginde mücadele eden bir takım kimliğine yakışmayan basit bir golü daha maçın başında kalesinde gördü. İlk yarıda bu golü çıkarabilecek ekstra çaba da gösteremedi.

İkinci yarıya Trabzonspor, Djaniny’in girmesiyle biraz olsun hareketlense de kötü başladı. Nitekim daha başlarda bir ölü top organizasyonunda kalesinde ikinci golü gördü.

Abdullah Avcı rövanş skor olarak iyice tehlikeye girdikten sonra geç de olsa oyuna kritik müdahaleler yaptı. Yeni silahları Bartra ve Bardhi’yi sahaya sürdü. Özellikle Bartra önce savunmayı toparladı. Sonra üçüncü bölgeye çok kritik toplar attı. Bakasetas da 2-0’dan sonra devreye girdi. Kopenhag takımı oyundan düştü. Trabzonspor’un artan baskısı çok geçmeden sonuç verdi ve Bakasetas skoru 2-1 yaptı.

Karşılaşma bu skorla bitti ve Trabzonspor tur umudunu Trabzon’a taşıdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap